Έτσι Εξηγούνται Όλα... Δείτε για Πρώτη Φορά, ΠΩΣ είναι η Μητέρα της Miley Cyrus.
Www.true.gr

Έτσι Εξηγούνται Όλα… Δείτε για Πρώτη Φορά, ΠΩΣ είναι η Μητέρα της Miley Cyrus.

Όλοι θέλουν να φαίνονται νεότεροι αλλά είναι μία χαμένη μάχη. Όσο περνάει ο χρόνος, έρχονται ρυτίδες, αυξάνεται το βάρος και πέφτουν τα μαλλιά (ή γίνονται γκρι). Χάνεις την μνήμη σου και αρχίζεις να επαναλαμβάνεις πράγματα.

Κάποιοι, ωστόσο, έχουν καλά γονίδια. Για παράδειγμα, ο Paul Rudd φαίνεται να μην έχει μεγαλώσει καθόλου τα τελευταία 20 χρόνια. Είναι σαν να έχει βρει το συντριβάνι της νιότης. 

Βέβαια, όταν βλέπουμε κάποιον μεγαλύτερο, που φαίνεται μικρότερος, αυτό μας δίνει αρκετές ελπίδες.Η Miley Cyrus έχει μεγαλώσει πολύ με τα χρόνια. Πλέον, είναι μία ώριμη νεαρή γυναίκα που έχει βρει τον εαυτό της. Πρόσφατα αρραβωνιάστηκε τον Liam Hemsworth και ετοιμάζετε να ξεκινήσει οικογένεια!

Αλλά η Miley δεν είναι η μόνη που δείχνει πανέμορφη. Η μητέρα της, Tish Cyrus, είναι μία 50χρονη γυναίκα που φαίνεται επίσης πολύ νέα.Στην φωτογραφία αυτή, η Tish φαίνεται πανέμορφη. Μέχρι τώρα, το tweet έχει πάρει πάνω από 20,000 likes. Στα σχόλια, όλοι συμφωνούν πως φαίνεται πιο κοντά στα 30 παρά στα 50.

Η Tish Cyrus είναι και η ίδια αρκετά διάσημη. Έχει παράξει αρκετές από τις ταινίες της Miley και είναι επίσης η πρωταγωνίστρια στο ρεάλιτι σόου «Cyrus vs. Cyrus: Design and Conquer» όπου δουλεύει σε πρότζεκτ διακόσμησης με την κόρη της, Brandi. Παρά το βαρύ της πρόγραμμα, καταφέρνει να βρίσκει τον χρόνο να φαίνεται υπέροχη. 

Credit: vt.co

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr