Έτσι επιβεβαίωσε ο O Dr. Χταπόδιας τη σχέση του με τη Στέλλα Μιζεράκη και το έκανε με τον πιο απίθανο τρόπο (video)
Www.true.gr

Έτσι επιβεβαίωσε ο O Dr. Χταπόδιας τη σχέση του με τη Στέλλα Μιζεράκη και το έκανε με τον πιο απίθανο τρόπο (video)

Ο Πάνος Ζάρλας και η Στέλλα Μιζεράκη ήταν από τα ζευγάρια που τράβηξαν τα βλέμματα κατά τη διάρκεια του ριάλιτι αγάπης Power of Love.

Το ειδύλλιο τους όμως δεν κράτησε πολύ και μετά τον άδικο χαμό του αείμνηστου Πάνου Ζάρλα η Στέλλα Μιζεράκη άλλαξε σελίδα στη ζωή της και φήμες την θέλανε να έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του γνωστού Youtuber, Dr. Χταπόδια, το οποίο μάλιστα παρακολουθούμε και στην μικρή μας οθόνη, στο τηλεπαιχνίδι Joker, με παρουσιαστή τον Αλέξη Γεωργούλη.


Για αυτό το επαγγελματικό του βήμα μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» λέγοντας πως ήταν κάτι το οποίο δεν περίμενε να συμβεί αλλά και για τη σχέση του με τη Στέλλα Μιζεράκη επιβεβαιώνοντας τις φήμες που τους θέλουν μαζί.

«Ναι είμαι η σχέση της Στέλλας Μιζεράκη. Φοβάμαι μην πω κάτι παραπάνω και με κυνηγάει στο σπίτι. Μένουμε μαζί. Τη γνώρισα στην καραντίνα. Κάνω δουλειές στο σπίτι».

Ο Παντελής, όπου είναι ο πραγματικό όνομα του Dr. Χταπόδιας, αποκάλυψε πως τη Στέλλα τη γνώρισε στην καραντίνα και έκτοτε είναι μαζί, μάλιστα πήρε τηλέφωνο την αγαπημένη του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης δηλώνοντας και οι δύο με χιούμορ ότι τα πάνε πολύ καλά στη συγκατοίκηση.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr