Έτοιμη η Βίκυ Καγιά. Πότε επιστρέφει με νέα επεισόδια το Shopping Star;

Shopping Star, το παιχνίδι μόδας, που έγινε καθημερινή συνήθεια, απέκτησε φανατικούς τηλεθεατές και έγινε από τα πρώτα trends στο Twitter, επιστρέφει για ακόμα μία χρονιά.

Όσες αγαπούν τη μόδα, όσες λατρεύουν τα ψώνια, όσες πιστεύουν στο γούστο τους, έχουν πια το δικό τους παιχνίδι για να δείξουν τι αξίζουν και την ευκαιρία να στεφθούν «Shopping Star» της εβδομάδας. Κάθε εβδομάδα η νικήτρια κερδίζει 1.000 ευρώ και όλες οι παίκτριες τις αγορές τους.


Παρουσιάστρια και «ειδικός μόδας» του Shopping Star η εγκυμονούσα Βίκυ Καγιά, θα παρακολουθεί τις προσπάθειες των διαγωνιζομένων και τις βαθμολογεί.

Παράλληλα δίνει τις πολύτιμες συμβουλές της στις 5 διαγωνιζόμενες και στις τηλεθεάτριες. Καθημερινά θα μοιράζεται μικρά μυστικά για τα ρούχα και όχι μόνο, τα υφάσματα, το πώς συνδυάζονται, τι είναι must ανάλογα με το σωματότυπο της κάθε γυναίκας, τις νέες τάσεις της μόδας σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ αλλά και μυστικά ομορφιάς, tips για το μακιγιάζ και τα μαλλιά.

Το Shopping Star επιστρέφει καθημερινά και υπόσχεται να κάνει πιο ενδιαφέροντα τα μεσημέρια μας στο Star, από την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 16.00.

Πηγή womantoc.gr