Ετοιμάζεται να εκτελέσει το ελεύθερο και στο 0:10 γίνεται ο πρωταγωνιστής του αγώνα!

Πολλές φορές, ένας αγώνας ποδοσφαίρου μπορεί να προσφέρει και θέαμα… διαφορετικ΄ό το συνηθισμένο. Ο αγώνας κυπέλλου ανάμεσα στην Alloa Athletic και την Peterhead βρισκόταν ακόμη στο 0-0. Αλλά…
Αυτός ο αγώνας έγινε viral, αλλά όχι χάρη στην απόδοση των παικτών των ομάδων… Ο τερματοφύλακας της Alloa Athletic στήνει την μπάλα και ετοιμάζεται να εκτελέσει το ελεύθερο. Αυτό όμως που συμβαίνει λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, είναι πραγματικά για γέλια. Ο Neil Parry, τερματοφύλακας της Alloa Athletic, κατά τη διάρκεια αγώνα για το Κύπελλο Σκωτίας απέναντι στην ομάδα Peterhead, έγινε ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης.

Μετά την εκτέλεση του ελεύθερου, πετυχαίνει έναν… γλάρο! Παρά το… ατυχές περιστατικό, ο γλάρος καταφέρνει να μη χάσει την ισορροπία του, και αμέσως μετά τη… σύγκρουση, και λίγο πριν πέσει στο έδαφος, ανακάμπτει και συνεχίζει την πτήση του. Ο διαιτητής Euan Anderson αναγκάστηκε να διακόψει για λίγο τον αγώνα. Για την ιστορία, η Alloa κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα με σκορ 1-0, και πέρασε στον επόμενο γύρο του κυπέλλου.


Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ: www.newsit.gr