Ετοιμαστείτε… Αυτά είναι τα ζώδια που θα έχουν τη χειρότερη εβδομάδα

αστρολογία δεν είναι όσο χαλαρή και αξιαγάπητη μπορεί να φαντάζεσαι. Βουτά στις πιο σκοτεινές πτυχές της ζωής και δεν διστάζει να σε πετάξει στη βρωμιά. Αλλά μην αφήσεις την πιο προκλητική πλευρά της να σε αποθαρρύνει από το να μάθεις περισσότερα. Έχοντας την άνεση να ξέρεις τι αντιμετωπίζεις, σου δίνεται ένας νοητός χάρτης που σε βοηθά να το καταλάβεις και να το διαχειριστείς.

Κράτα στο μυαλό σου ότι η εβδομάδα που διανύουμε είναι η χειρότερη για τα παρακάτω ζώδια. Αν ανήκεις σε ένα από αυτά να θυμάσαι ότι στο τέλος θα βγεις πιο δυνατή από όλο αυτό.

Παρθένος

Αν νιώθεις ότι πρέπει να ακυρώσεις όλα σου τα σχέδια και να μην κάνεις τίποτα άλλο από το να ξοδέψεις το χρόνο σου για τον εαυτό σου τότε κάντο. Αντιμετωπίζεις κάποιες απίστευτα βαθιές σκέψεις και κάνεις ανούσιες κουβεντούλες με ανθρώπους και συνεχίζεις να εμφανίζεσαι στα πιο εξουθενωτικά πράγματα στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Βούτια βαθιά στον πνευματικό σου κόσμο. Πέρασε χρόνο ακούγοντας μουσική, γράφοντας στο ημερολόγιό σου, με διαλογισμό, πλέκοντας ή κάνοντας οτιδήποτε χαλαρώνει το μυαλό σου και σε βοηθά να βρεις το κέντρο σου.

Αιγόκερως

Εξελίσσεσαι και μπορεί να να νιώθεις ότι αναγκάζεσαι να μεγαλώσεις πολύ γρήγορα. Συνειδητοποιείς ότι προκειμένου να γίνεις ο άνθρωπος που προοριζόσουν να γίνεις πρέπει να αφήσεις κάποια πράγματα από το να τραβούν τόσο την προσοχή σου, πράγματα που ίσως δεν σε κάνουν πια. Αγκάλιασε τα νέα ενδιαφέροντα. Επίτρεψε στον αυτό σου να μεγαλώσει δίπλα σε νέους ανθρώπους. Υπάρχει μια νέα αρχή ακριβώς στα πόδια σου αλλά προϋποθέτει να κάνεις ένα βήμα μακριά από το παρελθόν σου. Αν μπορεί να το κάνει ο καθένας τότε κι εσύ μπορείς.

Ιχθύς

Πολλά πράγματα επιπλέουν στην επιφάνεια και μπορεί να έρχονται από ένα βαθύ και σκοτεινό μέρος. Θυμάσαι ότι υπάρχουν πολλές πληγές που έχεις κρύψει και έχεις αποφύγει. Τώρα είναι η στιγμή που επιτέλους θα αντιμετωπίσεις όλα όσα νιώθεις μέσα σου αντί να βρίσκεις τρόπους να αποσπάσεις τον εαυτό σου από το να νιώθεις κάπως. Η θεραπεία ξεκινά πάντα με την επίγνωση του πόνου. Δεν μπορείς να θεραπεύσεις κάτι όταν δεν ξέρεις τι είναι. Επίτρεψε στον εαυτό σου να νιώσει όλα τα συναισθήματα που πάνε πακέτο με τις πληγές που κουβαλάς. Το να τα νιώθεις σημαίνει ότι θα απελευθερωθείς από αυτά.