Ηταν Εθισμένη στο Φαγητό και Όλοι την Κορόιδευαν για το Σώμα της. Σήμερα Ζυγίζει 60 Κιλά λιγότερα και οι Άντρες την Παρακαλάνε!

Μια εθισμένη στο fast food γυναίκα, αποκάλυψε ότι είναι τώρα 17 κιλά ελαφρύτερη, από αυτό που ήταν όταν ήταν 10 ετών, αφού έχει χάσει σχεδόν το μισό της βάρος.

Η 24χρονη Alicia Briggs, έτρωγε από τα McDonald’s, Taco Bell, πίτσες και άλλα έτοιμα γεύματα από νεαρή ηλικία και ζύγιζε 90 κιλά στην πέμπτη τάξη. Συνέχισε να συσσωρεύει κιλά στην εφηβεία, ώσπου έφτασε να ζυγίζει 123 κιλά.

Σε ηλικία 23 ετών, η Alicia αποφάσισε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση απώλειας βάρους, αφού οι γιατροί προειδοποίησαν ότι το μέγεθος της μπορεί να επηρεάσει την ικανότητά της να έχει παιδιά.

Η Alicia έχασε 50 κιλά και τώρα ζυγίζει 73 κιλά. «Είναι τρελό ότι σήμερα ζυγίζω λιγότερο από ό, τι ζύγιζα στο δημοτικό», λέει.


«Η μητέρα μου είναι υπέρβαρη και δυστυχώς, δεν μου δίδαξε και τις καλύτερες διατροφικές συνήθειες. Έτσι, υπέφερα πολύ με την παιδική παχυσαρκία και τον εκφοβισμό. Τα παιδιά μου έλεγαν ότι είμαι άσχημη και χοντρή και με απέκλειαν από τα παιχνίδια».

Οι άνθρωποι παθαίνουν σοκ όταν βλέπουν την τεράστια αλλαγή μου. Έχει αλλάξει η ζωή μου εντελώς!»

Η Alicia είπε: «Ένας από τους κύριους στόχους μου στη ζωή, είναι να αποκτήσω παιδιά και όταν άκουσα ότι θα μπορούσα να δυσκολευτώ να κάνω, πραγματικά φοβήθηκα πολύ».

Η Alicia υποβλήθηκε σε γαστρεκτομή τον Αύγουστο του 2016 στην Τουρκία, όπου εργαζόταν τότε ως νταντά.


Η εγχείρηση κόστισε 6.000 δολάρια και μείωσε το μέγεθος του στομάχου της κατά περίπου 80 τοις εκατό.

Για τις επόμενες 45 ημέρες, ήταν σε μια αυστηρή δίαιτα με μόνο υγρά και αργότερα μαλακά τρόφιμα όπως γιαούρτι και πατάτες. Τώρα μπορεί να φάει κανονικές μερίδες.

Credit :dailymail.co.uk