Εσύ ξέρεις κάθε πότε πρέπει να αλλάζεις τα σουτιέν σου;
Www.true.gr

Εσύ ξέρεις κάθε πότε πρέπει να αλλάζεις τα σουτιέν σου;

Εσύ ξέρεις κάθε πότε πρέπει να αλλάζεις τα σουτιέν σου.

Κι όμως έχουν χρόνο ζωής

Όλες ξέρουμε ότι τα σουτιέν μπορεί να είναι άβολα, ειδικά εκείνα που έχουν μπανέλα. Ας είμαστε ειλικρινείς όμως: δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να γυρίζεις στο σπίτι στο τέλος της ημέρας και η πρώτη που κάνεις είναι να βγάζεις το σουτιέν . Σκοπός των σουτιέν είναι να στηρίζουν και να ανακουφίζουν το στήθος σου, αλλά υπάρχουν φορές που κάνουν το εντελώς αντίθετο. Αναρωτήθηκες ποτέ το γιατί;

Συγγνώμη που θα σε στεναχωρήσουμε, αλλά όπως όλα τα πράγματα έτσι και τα σουτιέν σου δεν κρατάνε για πάντα. Σύμφωνα με την Huffington Post, ακόμη και αν το στήθος σου έχει το ίδιο μέγεθος όπως πριν από δύο χρόνια, το σουτιέν σου θα διαρκέσει μόνο οκτώ μήνες.


Γενικός κανόνας: Αγόρασε σουτιέν κάθε χρόνο. Είναι σημαντικό να έχεις πάντα ένα σωστά τοποθετημένο σουτιέν, όχι μόνο για το πώς θα δείχνεις αλλά και για το πώς θα αισθάνεσαι εσύ με αυτό. Με την πάροδο του χρόνου η ζώνη και οι τιράντες στα πολυφορεμένα σουτιέν τεντώνονται. Όταν ένα σουτιέν αρχίζει να χάνει το σχήμα του ή η μπανέλα να τρυπάει το ύφασμα, μάλλον είναι σημάδι να το πετάξεις ανεξάρτητα από το πόσο χαριτωμένο και άνετο ήταν κάποτε.

Μια άλλη συμβουλή: η κύρια υποστήριξη που παρέχει ένα σουτιέν είναι από τη ζώνη και τις τιράντες, και όχι από τη μπανέλα. Έτσι, όταν δοκιμάζεις ένα νέο σουτιέν βεβαιώσου ότι η ζώνη ταιριάζει άνετα και οι τιράντες ρυθμίζονται κατάλληλα.

ΠΗΓΗ: Onmed.gr  , www.queen.gr

Πηγή: newsitamea.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr