Έστηνε Καρτέρι στην Κάμερα και Περίμενε τις Υποψήφιες Πελάτισσες. Αυτό που Ακολουθούσε είναι ότι Πιο Ανήθικο.
Www.true.gr

Έστηνε Καρτέρι στην Κάμερα και Περίμενε τις Υποψήφιες Πελάτισσες. Αυτό που Ακολουθούσε είναι ότι Πιο Ανήθικο.

Χθες η σύλληψη του 72χρονου εργαζόμενου σε πολυκατάστημα
– Συγκεκριμένα τραβούσε φωτογραφίες από το κινητό του μέσω των καμερών ασφαλείας του καταστήματος
– Κατέγραφε και αποθήκευε εικόνες γυναικών στο κινητό του, κρατώντας αρχείο με 400 βίντεο και φωτογραφίες
Χθες συνελήφθη βάσει δικατικού εντάλματος από την Αστυνομία ένας 72χρονος κάτοικος Λάρνακας, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων, αναφορικά με την κατοχή ενός αρχείου που μάλλον υπερβαίνει τις 400 φωτογραφίες και βίντεο γυναικών οι οποίες επισκέπτονταν το πολυκατάστημα όπου δούλευε.

Από τα μέχρι στγμής διαθέσιμα στοιχεία ο 72χρονος εργαζόμενος στο πολυκατάστημα, φέρεται να βιντεοσκοπούσε και να φωτογράφιζε αποκλειστικά γυναίκες, κατά την διάρκεια παραμονής τους στον προθάλαμο των δοκιμαστηρίων.

Στην πορεία της διερεύνησης της υπόθεσης διαπιστώθηκε, όπως διαβάσαμε στον «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ», ότι ο 72χρονος, μέσω των καμερών ασφαλείας, μια εκ των οποίων κάλυπτε την είσοδο του διαδρόμου των δοκιμαστηρίων, κατέγραφε και αποθήκευε εικόνες γυναικών στο κινητό του τηλέφωνο.Κατόπιν ελέγχου, στο κινητό τηλέφωνο του 72χρονου εντοπίστηκαν αποθηκευμένα περί τα 400 αρχεία, βίντεο και φωτογραφικό υλικό, από το κλειστό κύκλωμα του παρακολούθησης του πολυκαταστήματος. Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει την διερεύνηση της υπόθεσης.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr