Έστειλε φωτό στη Μητέρα της για να την Πείσει ότι Είναι καλά - Κόπηκε η Ανάσα της Μάνας με Αυτό που είδε στο Πίσω κάθισμα...
Www.true.gr

Έστειλε φωτό στη Μητέρα της για να την Πείσει ότι Είναι καλά – Κόπηκε η Ανάσα της Μάνας με Αυτό που είδε στο Πίσω κάθισμα…

Δεν ξέρω εάν εσείς πιστεύετε στα φαντάσματα ή σε κάτι υπερφυσικό, αλλά μερικές φορές τυχαίνει να ακούσουμε ιστορίες, στις οποίες συμβαίνουν παράξενα γεγονότα που δεν έχουν καμία λογική εξήγηση.

Μια μητέρα με την έφηβη κόρη της, πήγαιναν με το αυτοκίνητο σε ένα διαγωνισμό καλλιστείων στον οποίο θα συμμετείχε η 13χρονη. Η έφηβη, αποφάσισε να βγάλει μερικές selfie μέσα στο αυτοκίνητο, αλλά αυτό που ακολούθησε ήταν τρομακτικό.

Με την πρώτη ματιά, οι φωτογραφίες της φαίνονταν εντελώς φυσιολογικές, αλλά με μια πιο προσεκτική ματιά λίγο πιο πάνω από τον ώμο της, μπορούσε κανείς να διακρίνει μια αλλόκοτη παρουσία.

Αφού υπήρχαν μόνο δύο άτομα μέσα στο αυτοκίνητο, πως είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο;

 

 

Σε όλη τη διαδρομή και οι δύο τους ήταν πολύ ήρεμες, μέχρι τη στιγμή που η μητέρα έριξε μια πιο προσεκτική ματιά σε μια από τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει η κόρη της.Η πρώτη φωτογραφία που είχε τραβήξει, φαίνονταν μια χαρά.

 

 

 

 

 

 

 

  Στη δεύτερη φωτογραφία όμως, φαίνονταν η μορφή ενός αγοριού να κάθεται στο πίσω κάθισμα.

 

 Η μητέρα επιμένει πως η φωτογραφία είναι αληθινή. Εν τω μεταξύ, έπειτα από έρευνα, αποκαλύφτηκε ότι στη συγκεκριμένη λωρίδα της εθνικής οδού, είχε πεθάνει ένα αγόρι μετά από αυτοκινητιστικό ατύχημα.

Η μητέρα πιστεύει, ότι το αγόρι ήθελε να προειδοποιήσει την κόρη της, να φοράει πάντα ζώνη ασφαλείας, έτσι ώστε να μην έχει τη ίδια μοίρα

via

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr