Έσπρωξε τον Παππού την ώρα που έκανε Ποδήλατο για να σπάσει Πλάκα. Η συνέχεια, θα σας Σοκάρει.
Www.true.gr

Έσπρωξε τον Παππού την ώρα που έκανε Ποδήλατο για να σπάσει Πλάκα. Η συνέχεια, θα σας Σοκάρει.

Αυτή είναι η συγκλονιστική στιγμή που ένας κακοποιός σπρώχνει έναν ηλικιωμένο άνδρα και τον αφήνει πεσμένο στην άκρη.

Στο αποτρόπαιο βίντεο, μια γυναίκα ακούγεται να γελάει όταν ο άντρας επιβάτης σπρώχνει τον ποδηλάτη και πέφτει από το ποδήλατό του.

Το βίντεο, που τραβήχτηκε στη Βρετανία, ανέβηκε στο Instagram την Τετάρτη και έκτοτε έχει συγκεντρώσει πάνω από 160.000 προβολές.

Δεν είναι σαφές το πού ακριβώς καταγράφηκε το βίντεο, αν και τα σχόλια στα κοινωνικά μέσα υποδηλώνουν ότι η τοποθεσία μπορεί να είναι το Hertfordshire.Το τρομακτικό βίντεο ξεκινά με την εμφάνιση ενός αυτοκινήτου να οδηγεί με 50 μίλια / ώρα.

Ένας άνδρας επιβάτης που φοράει ένα μπλε πουκάμισο, φαίνεται να ξεπροβάλλει από το ανοιχτό παράθυρο του μπροστινού καθίσματος του αυτοκινήτου.

Υπάρχει μια λωρίδα ποδηλατόδρομου στα αριστερά του οχήματος και ο άνδρας – ο οποίος έχει καστανά μαλλιά – ψάχνει για τυχόν ποδηλάτες που μπορεί να επιτεθεί.

Το βίντεο μαγνητοσκοπείται από το κινητό τηλέφωνο ενός επιβάτη που κάθεται στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Ένας ποδηλάτης που οδηγεί μπροστά, γίνεται ορατός στο βίντεο. Όταν ο άντρας επιβάτης τον εντοπίζει, στέκεται πιο μακριά από το παράθυρο του αυτοκινήτου, ώστε να μπορεί να πάρει καλύτερο στόχο στο θύμα του.Στη συνέχεια, το όχημα προσεγγίζει πιο κοντά τον ποδηλάτη – που φαίνεται να είναι ένας ηλικιωμένος άνδρας ντυμένος με καφέ παντελόνι και ένα μπλε μπουφάν – ο άνδρας επιβάτης τον σπρώχνει ξαφνικά με τα δύο του χέρια.

Ο ποδηλάτης πέφτει αμέσως από το ποδήλατό του και κοπανάει στον φράκτη. Ο φτωχός άνθρωπος – ο οποίος δεν φορούσε κράνος – βρέθηκε άσχημα στο έδαφος. Η γυναίκα επιβάτης του οχήματος, αρχίζει να γελάει αμέσως μετά.

Οι χρήστες του Instagram σχολίασαν: «Γιατί οι άνθρωποι σκέφτονται ότι είναι cool / αστείο να κακοποιούν τους ανθρώπους. Σε τι βρώμικο κόσμο ζούμε!».

«Πώς είναι αστείο; Αυτός είναι ένας γέρος, είναι έλλειψη σεβασμού, είναι εξωπραγματικό», έγραψε ένας άλλος.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr