Εσπευσμένα στο Νοσοκομείο ο Νταν Μπιλζέριαν. Δείτε ΤΙ Έπαθε μετά από το Τρελό Tετραήμερο Πάρτυ.
Www.true.gr

Εσπευσμένα στο Νοσοκομείο ο Νταν Μπιλζέριαν. Δείτε ΤΙ Έπαθε μετά από το Τρελό Tετραήμερο Πάρτυ.

H εκπληκτική ζωή του Dan Bilzerian είναι προσεκτικά καταγραμμένη στον λογαριασμό του στο Instagram. Φαίνεται λες και κάνει συνέχεια διακοπές σε εξωτικά μέρη με πολυτελή γιοτ. 

Ειδικά αν σκεφτεί κανείς το ιστορικό του με αλκοόλ, ναρκωτικά και τζόγο. Είναι ασφαλές να πούμε πως αυτό είναι που θέλουν οι 23.2 εκατομμύρια θαυμαστές του να δουν.

Εννοούμε πως είναι ένας είδος ζωής που οι περισσότεροι ποτέ δεν θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν. Ωστόσο, όλοι το ξέρουν πως η υπερβολή κάνει κακό και αυτό ακριβώς συνέβη στην περίπτωση του 37χρονου που πρόσφατα αποκάλυψε πως τα ατελείωτα πάρτυ του προκάλεσαν δύο εμφράγματα.

Exploring the island

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

Σε μία συνέντευξη, Dan Bilzerian είπε πως έπαθε δύο εμφράγματα το ένα μετά το άλλο μετά από 4 μέρες που έπινε αλκοόλ και έκανε χρήση ναρκωτικών που τον άφησαν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Όταν ήταν 25, είχε πάει ένα ταξίδι στο Βέγκας. Ενώ διασκέδαζε, σκέφτηκε πως ήταν καλή ιδέα να πάρει εξαπλάσια ποσότητα από την συνιστώμενη σε Viagra, ενώ είχε ήδη πιει πολύ αλκοόλ και κοκαΐνη.Δείτε την συνέντευξή του παρακάτω:

Περιέγραψε το συναίσθημα του πρώτου του εμφράγματος ως «πόνο στον ώμο» και η άμεση αντίδρασή του δεν ήταν να πάει στο νοσοκομείο ή να καλέσει ασθενοφόρο, αλλά να κάνει κάμψεις.

Μετά από λίγη γυμναστική, άρχισε να έχει δύσπνοια και τελικά κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καθόλου καλά. Ευτυχώς, κατάφερε να οδηγήσει μέχρι το κοντινότερο νοσοκομείο.Hosting @cowboyscalgary on July 12 w my Eskimo bro @diplo

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

Εκεί, οι γιατροί του εξήγησαν πως πάθαινε έμφραγμα και κατάφεραν να του σώσουν τη ζωή. Ωστόσο, η δοκιμασία του δεν είχε ακόμα τελειώσει, αφού έπαθε άλλο ένα καρδιακό την επόμενη μέρα αλλά κατάφερε κάπως να ζήσει και να είναι σήμερα εδώ.

Τελικά, αποκάλυψε πως πέταξε τα χάπια που του έδωσε ο γιατρός για την καρδιά μία εβδομάδα μετά το περιστατικό. Ενώ ακόμα πηγαίνει συνέχεια σε πάρτυ, φαίνεται πως θα ήταν καλό να ηρεμήσει λίγο.

Δεν γίνεται να φέρεσαι έτσι στον εαυτό σου χωρίς να υπάρχουν συνέπειες – ένα μάθημα που έπρεπε να είχε πάρει όταν ήταν 25.

Credit: vt.co

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr