Έσπασε στο Ξύλο την Γυναίκα του και της Άνοιξε το Κεφάλι με Σφυρί - Ο Λόγος που το έκανε Θα σας Εξοργίσει!
Www.true.gr

Έσπασε στο Ξύλο την Γυναίκα του και της Άνοιξε το Κεφάλι με Σφυρί – Ο Λόγος που το έκανε Θα σας Εξοργίσει!

Ένας πακιστανός πρόσφυγας που χτύπησε τη σύζυγό του με σφυρί αφού ξέχασε να του μαγειρέψει για δείπνο, του επιτρέπεται να παραμείνει στη χώρα.

Ο Mohsin Akram, 21 ετών, φυλακίστηκε για επανειλημμένο ξυλοδαρμό κατά της συζύγου του, Mariam Hussain, 20 ετών, ενώ ήταν μεθυσμένος.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Akram χτύπησε την Hussain πρώτα με ένα σφυρί και στη συνέχεια με δύο. Της φώναζε, «είχες την ευκαιρία να γίνεις μια καλή σύζυγος», ενώ αυτή τον παρακαλούσε να σταματήσει να την κτυπά.

Η Hussain, είπε ότι ο Akram την αντιμετώπιζε σαν φυλακισμένη στο σπίτι της, απαγορεύοντάς της να βγει από το σπίτι και την εμπόδιζε να έχει κινητό τηλέφωνο ή να χρησιμοποιεί το διαδίκτυο.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω του Facebook και παντρεύτηκε έτσι ώστε ο Akram να μπορέσει να πάρει βίζα.Η βίαιη επίθεση βγήκε στη φόρα μετά από μήνες κατάχρησης εναντίον της Hussain. Είπε σε ένα δικαστήριο ότι ήταν γεμάτη «μώλωπες παντού» μετά την επίθεση.

10 λεπτά μετά την επίθεση του Akram, η Hussain κατάφερε να ξεφύγει και να ζητήσει βοήθεια. Όταν έτρεξε από το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου της, παρακαλούσε με τρία κορίτσια για βοήθεια.

Τα κορίτσια έκρυψαν την Hussain πίσω απο μια πόρτα, πριν καλέσουν την αστυνομία. Ένα από τα κορίτσια που βοήθησαν την Hussain είπε: «Αν και ήταν νύχτα, μπορούσαμε να διακρίνουμε καθαρά ότι είχε κοψίματα και μώλωπες στο πλάι του χεριού της».

Όταν η αστυνομία έφτασε στη σκηνή, ανακάλυψαν ότι ο Akram έτρεχε πάνω κάτω στο δρόμο, λέγοντας ότι έψαχνε τη γυναίκα του. Ο Akram είχε καταθέσει ότι η Hussain αγνοούνταν, πριν από την άφιξη της αστυνομίας.

Η Hussain μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Ουαλίας για να θεραπεύσουν τους τραυματισμούς της.Ο Akram καταδικάστηκε σε φυλάκιση 15 μηνών. Ο δικαστής έκρινε, ωστόσο, ότι ο Akram μπορούσε να παραμείνει στη Βρετανία μετά την ποινή του.

Το δικαστήριο άκουσε λεπτομέρειες για τη νύχτα της επίθεσης. Διαπιστώθηκε στο δικαστήριο ότι ο Akram είχε επιστρέψει τη νύχτα στο σπίτι μεθυσμένος. Η Hussain κοιμόταν όταν ο Akram επέστρεψε στο σπίτι του.

«Η εισαγγελία αναφέρει ότι περίμενε να του έχει φτιάξει φαγητό», δήλωσε ο εισαγγελέας Stephen Donoghue. «Αυτή ήταν η αφορμή για αυτό που ακολούθησε.

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Akram επιτέθηκε στην Hussain. Το 2015, καταδικάστηκε μετά από επίθεση στη σύζυγό του και του είχε δοθεί κοινοτική εντολή.

Credit: americanow.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr