«Έσπασε» η Άννα Βίσση σε συναυλία στο Μάτι: Συγχωρέστε με

Δεν άντεξε τη συγκίνηση και η φωνή της «έσπασε». Η Άννα Βίσση δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της μόλις ανέβηκε στη σκηνή.
Η Άννα Βίσση βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου (07.09.2019) στο Μάτι για μια συναυλία σε έναν χώρο σύμβολο της περιοχής. Όταν βγήκε στη σκηνή, το πρώτα πράγμα που θέλησε να ζητήσει στον κόσμο να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς τον περασμένο Ιούλιο.

Η σπουδαία σταρ τραγούδησε αφιλοκερδώς στον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο στο Μάτι (ΝΑΟΜΑ), ενώ παρούσα στη συναυλία της ήταν και η αδερφή της Νίκη, που μένει στο Μάτι. Η συναυλία είχε με ελεύθερη είσοδο και έγινε μετά από πρόταση στην Άννα Βίσση του μη κερδοσκοπικού σωματείου «Δεσμός», το οποίο βρέθηκε από την αρχή στο πλευρό των πληγέντων.

«Σας ευχαριστώ όλους που είστε εδώ! Ευχαριστώ όλους εσάς, τους φίλους της μουσικής, τους φίλους της ζωής! Σας καλωσορίζω… Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη! Δεν ξέρω, δεν το περίμενα να συγκινηθώ τόσο πολύ, συγχωρέστε με! Πριν πούμε οτιδήποτε, πριν τραγουδήσουμε, πριν αισθανθούμε άλλα πράγματα, να κάνουμε ενός λεπτού σιγή για όλα αυτά τα πλάσματα που σήμερα δεν είναι μαζί μας», είπε με φωνή που έτρεμε από τη συγκίνηση.

Η Άννα Βίσση είπε επίσης πως με το Μάτι την συνδέουν πολλές αναμνήσεις, καθώς η αδερφή της και η οικογένειά της ζουν στην περιοχή.

«Η ζωή μας κρύβει πολύ δύσκολα πράγματα, αλλά και πολύ ωραία. Θέλω σήμερα μαζί να μοιραστούμε την αγάπη για όλες αυτές τις γειτονιές… Θέλω να ξαναδούμε αυτό το όμορφο μέρος ζωντανό, χαρούμενο, αισιόδοξο, με χρώματα πολλά», σημείωσε η σπουδαία σταρ.

Δείτε τη συγκινητική στιγμή

Πηγή : newsit.gr