Είτε η μητέρα είτε ο άνδρας που το δολοφόνησε, του είχαν βάλει τα χέρια σε ένα τραπέζι και τα είχαν χτυπήσει. Ετσι εξηγούνται οι κακώσεις και οι εξαρθρώσεις που έχουν βρεθεί στα δάχτυλά του από την πρώτη εξέταση που κάνουν στα οστά οι αστυνομικοί

Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον μαρτυρικό θάνατο που είχε ο 7χρονος Αντρέας στην Κυψέλη. Το παιδάκι είχε μία καθημερινότητα σκέτη κόλαση με τον σύντροφο της μητέρας του να τον χτυπά συνεχώς και την ίδια να είναι σχεδόν μπροστά σε όλες τις επιθέσεις στο παιδί της. Επιθέσεις και άγριο ξυλοδαρμό δεχόταν και η αδερφούλα του Αντρέα, η οποία είχε εμφανιστεί με μώλωπες στο σχολείο, αλλά γλίτωσε γιατί πήγε σε ανάδοχη οικογένεια.

Οπως ανέφερε το T-Live, ο μικρός Αντρέας είχε βασανιστεί πολύ άγρια ακόμη και λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή. Το παιδάκι, ο μικρός Αντρέας, όταν ο Πολωνός σύντροφος της μάνας του έκλεισε το στόμα με μονωτική ταινία δεν αντέδρασε. Πέθανε από ασφυξία με τους αστυνομικούς να φτάνουν στο συμπέρασμα ότι το παιδάκι ήταν δεμένο. Οι αστυνομικοί τώρα έχουν ξεκινήσει έρευνα στα οστά του 7χρονου.

Κι όπως όλα δείχνουν από την πρώτη εξέταση φαίνονται σημάδια εξάρθρωσης στα δάχτυλα των χεριών του παιδιού. Είτε η μητέρα είτε ο άνδρας που το δολοφόνησε, του είχαν βάλει τα χέρια σε ένα τραπέζι και τα είχαν χτυπήσει. Ετσι εξηγούνται οι κακώσεις και οι εξαρθρώσεις που έχουν βρεθεί στα δάχτυλά του. Τα χέρια του δηλαδή ήταν τραυματισμένα και το παιδί δεν μπορούσε να τραβήξει την ταινία, να πάρει αναπνοή και να αναπνεύσει.

Δείτε το βίντεο:

Δολοφονία στην Κυψέλη: Εξαφάνισε τα ρούχα του Αντρέα η μάνα του

Οσο περνούν, μάλιστα, οι μέρες έρχονται στο φως νέα στοιχεία για τη δολοφονία του 7χρονου Αντρέα, τα οποία προκαλούν μόνο αποτροπιασμό. Μάλιστα, ακόμη και οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν παγώσει από την κυνικότητα και την απάθεια τόσο της μητέρας (που είναι ανέκφραστη) όσο και του Πολωνού συντρόφου της.

Η 29χρονη κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι: «άκουσα ξαφνικά θόρυβο, κατάλαβα ότι έπεσε (σ.σ.: ο Αντρέας) και τότε του είπα τρομαγμένη “τι θα κάνουμε;”». Ο Πολωνός σύντροφός της, που ομολόγησε στους αστυνομικούς τη δολοφονία του Αντρέα, φέρεται να της είπε «σήκω και φύγε» για να χαθούν τα ίχνη της και να κάνει εκείνος ό,τι έκανε στη σορό του 7χρονου. Σύμφωνα με τα στοιχεία, η αδελφή του δολοφονημένου Αντρέα ήταν νωρίτερα σε σπίτι συμμαθητή της και η ίδια η μάνα, όπως προκύπτει από τις καταθέσεις, είπε στη φιλική οικογένεια να την κρατήσουν εκεί τη νύχτα γιατί είχε προκύψει κάποιο πρόβλημα.

Η 29χρονη την επόμενη μέρα με την ίδια ψυχρότητα, εξαφάνισε τα ρούχα και τα παιχνίδια του Ανδρέα. Οταν το κοριτσάκι επέστρεψε σπίτι, διαπίστωσε ότι έλειπαν τα πράγματα και ρώτησε: «Πού είναι ο αδερφός μου;». Της απάντησαν ότι ήρθε ο μπαμπάς του και τον πήρε μαζί του στην Πολωνία και γι’ αυτό λείπουν τα ρούχα και τα παιχνίδια του. Γι’ αυτό και οι αστυνομικοί είναι πλέον σίγουροι ότι η 29χρονη συμμετείχε στη δολοφονία, παρά το γεγονός ότι αρνείται την εμπλοκή της.

Δείτε το βίντεο: