Έσκασε τώρα. Τέλος η Ράλλη απο τον Αντ1… Αυτός είναι ο Λόγος που την «Τελείωσαν»

Δεν υπάρχει χώρος στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν. Και βέβαια δεν δημιούργησε και η ίδια τις προϋποθέσεις για να υπάρξει καθώς τα νούμερα του καλοκαιρινού «Πρωινού» ήταν χαμηλά. Θα δούμε βέβαια πως θα πάει η πορεία της εκπομπής και τις επόμενες δύο με τρεις εβδομάδες μέχρι να πάρει τη σκυτάλη η Σκορδά.

Μόνο τυχαία δεν ήταν η αποκάλυψη του δεσμού της παρουσιάστριας με τον Γιώργο Μαυρίδη που έγινε μάλιστα και μέσω από έντυπο του ομίλου ΑΝΤ1.

Εδώ πρέπει να πούμε πάντως πως ανεξαρτήτως ποσοστών η Νικολέτα έχει αφήσει καλές εντυπώσεις στο κανάλι.


Όχι για τις ικανότητές της ως παρουσιάστρια αλλά για το γεγονός πως σε ότι της ζητήθηκε μέχρι σήμερα δεν έφερε αντίρρηση.

Ξεκίνησε με το «Ολα καλά» στο Μακεδονία πηγαινοερχόμενη κάθε εβδομάδα Αθήνα – Θεσσαλονίκη, κατέβηκε στον ΑΝΤ1 για το «LateNight» και όταν η εκπομπή κόπηκε δεν είπε κουβέντα. Κουβέντα δεν είπε και για το ριάλιτι αγάπης που ήταν να παρουσιάσει σε καθημερινή βάση (τύπου «Χρυσό Κουφέτο») και δεν βγήκε ποτέ στον αέρα.

Το Μακεδονία λοιπόν το οποίο θα διεκδικήσει θεματική ψυχαγωγική άδεια θα ενισχυθεί και ένα από τα πρόσωπα που θα είναι στην νέα αρχή (στην πορεία το κανάλι θα μετονομαστεί) θα είναι και η Νικολέτα Ράλλη.

Πηγη nassosblog.gr