Έσκασε Τελικό Survivor Spoiler: AYTOΣ είναι ο Μεγάλος Νικητές Σήμερα. Πάει ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στον Μεγάλο Τελικό

Ποιος παίκτης πηγαίνει απ’ ευθείας στον ημιτελικό του Survivor;

Ο ΣΚΑΙ με δελτίο τύπο μας ανακοίνωσε για το ριάλιτι επιβίωσης: «To πρώτο εισιτήριο για τον ημιτελικό του Survivor θα εξασφαλίσει απόψε ένας παίκτης.
Μόλις 15 μέρες μας χωρίζουν από τον ημιτελικό όπου οι τέσσερις φιναλίστ θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο. Ένας θα είναι ο νικητής που θα λάβει το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Απόψε στις 21.00 οι οκτώ παίκτες που έχουν παραμείνει στο “Survivor” θα δώσουν μάχη στον ημιτελικό και τελικό του symbol game για να διεκδικήσουν τη μία θέση που οδηγεί στην τετράδα του ημιτελικού.

Στον ημιτελικό του symbol game ο Γιώργος Λιανός ενημερώνει όλους τους παίκτες ότι εκτός από τα σύμβολα που έχουν κερδίσει θα έχουν και δύο ζωές ακόμη. Δύο παίκτες, ένας άντρας και μία γυναίκα θα μπορέσουν να περάσουν στον τελικό symbol game.
Εκεί θα τους περιμένει ο Σάκης Τανιμανίδης και οι δύο φιναλίστ θα διεκδικήσουν εκ νέου τη νίκη που οδηγεί κατευθείαν στον ημιτελικό του Survivor.

Έξτρα έπαθλο από τον πρώτο αγώνα, κρέας ψημένο από τον διάσημο σεφ Νουσρετ. Οι νικητές θα απολαύσουν αυτό το γεύμα παρέα με παίκτες από την Κολομβία και την Τουρκία.

Εδώ είμαστε και πάλι πιστοί στο ραντεβού μας όπως πάντα, για να σας ενημερώσουμε για τον νικητή του σημερινού επάθλου του symbol game!


Οι παίκτες θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους- σε ένα πολύ απαιτητικό στίβο μάχης- για να καταφέρουν να κερδίσουν.

Πέρασαν δύο παίκτες αλλά μόνο ένας θα κερδίσει!


Προσοχή αν δεν θέλετε να μάθετε μην συνεχίσετε γιατί ακολουθεί σπόιλερ!


Η Κατερίνα Δαλάκα λοιπόν είναι η μεγάλη νικήτρια!