Έσκασε Survivor Spoiler: Σήμερα θα Δούμε Απίστευτα Πράγματα. Μετά από Μεγάλο Χαμό, Αυτοί θα Κερδίσουν το Έπαθλο.

Μετά από δύο ημέρες… απουσίας το reality επιβίωσης επιστρέφει στις οθόνες μας, με τους «Μαχητές» και τους «Διάσημους» να διεκδικούν το έπαθλο άνεσης.

Σήμερα, Κυριακή η ομάδα των «Διασήμων» θα κατέβει για πρώτη φορά μετά από δύο μήνες στον στίβο μάχης χωρίς την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία αποχώρησε από το παιχνίδι την Πέμπτη, καθώς οι τηλεθεατές δεν την στήριξαν για 5η φορά με τη θετική τους ψήφο.

Το σημερινό αγώνισμα, όπως φαίνεται στο τρέιλερ του σημερινού αγωνίσματος, είναι ιδιαίτερα απαιτητικό. Ταχύτητα, αντοχή και στόχος θα κρίνουν και σήμερα τον νικητή!


Στο τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο του Survivor, βλέπουμε τη μεγάλη κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε παλιούς και νέους παίκτες. H Μαρία Πανταζή λέει στην κάμερα: «Όλη την ώρα μας κάνουν αυτό το πράγμα, ότι είστε καινούριοι, δεν μας καταλαβαίνετε».
https://youtu.be/6IfS7YxE3_A

Η Μελίνα Μεταξά αναφέρει πως «αυτοί θα είναι στο στόχαστρο γιατί ήρθαν τώρα, ενώ οι υπόλοιποι είμαστε πάρα πολύ καιρό μαζί».

Από εκεί και πέρα, στον χώρο που διεξάγονται τα κουίζ ο Ηλίας Γκότσης λέει εκνευρισμένος στον Θοδωρή Θεδωρόπουλο: «Καλά, εσύ κατινιάζεις τώρα και τα λες στον Κώστα για ποιο λόγο;». Εκείνος κινήθηκε απειλητικά εναντίον του και οι Διάσημοι μπήκαν στη μέση για να τους χωρίσουν.


Θα καταφέρουν οι «Διάσημοι» να κερδίσουν για δεύτερη συνεχόμενη φορά το έπαθλο άνεσης και να μην αποχωριστούν τα κρεβάτια τους ή οι «Μαχητές« θα συνεχίσουν το σερί τους.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που βρήκαμε oι Διάσημοι θα πάρουν το αίμα τους πίσω αφού θα κερδίσουν του Μαχητές.

Δείτε το τρέιλερ:
https://youtu.be/Bf1_mWDqvgg