ΕΣΚΑΣΕ το Survivor Spoiler: Απίστευτη Μάχη για το Έπαθλο. Αυτοί είναι οι Μεγάλοι Νικητές. Οι Χαμένοι σε Πολύ Δυσκολή Θέση.
Www.true.gr

ΕΣΚΑΣΕ το Survivor Spoiler: Απίστευτη Μάχη για το Έπαθλο. Αυτοί είναι οι Μεγάλοι Νικητές. Οι Χαμένοι σε Πολύ Δυσκολή Θέση.

Ένταση θα υπάρχει στους Μαχητές μετά την αποχώρηση της Μαρίνας Πήχου από το Survivor 2.

Μπορεί τις τρεις τελευταίες ημέρες να μην είχαμε Survivor, όμως το ενδιαφέρον μονοπώλησε η Μαρίνα Πήχου, με την αποχώρησή της και την αποκάλυψη του λόγου για τον οποίο μπήκε στο παιχνίδι! Ο θάνατος του αγαπημένου της Θανάση συγκλόνισε παίκτες και τηλεθεατές στο τελευταίο επεισόδιο και καθήλωσε το κοινό!

Ωστόσο πλέον η Μαρίνα αποτελεί παρελθόν για τους Μαχητές, οι οποίοι πρέπει να μπουν στην διαδικασία να διαχειριστούν την μεγάλη αυτή απώλεια, αφού η Μαρίνα ήταν μια από τις, αντικειμενικά, δυνατές παίκτριες της ομάδας! Μπορεί να μην είχε καλό ποσοστό νικών, όμως αντιμετώπιζε συνέχεια τις πιο δυνατές παίκτριες από την ομάδα των Διασήμων!Η Ντάρια, που είχε έρθει αρκετά κοντά με την παίκτρια που αποχώρησε θα μιλήσει στην κάμερα και θα εκφράσει τις αντιρρήσεις της. Θεωρεί ότι ήταν λάθος επιλογή και ότι αποδυναμώνεται η ομάδα της.

Από την πλευρά του ο Ηλίας Γκότσης τονίζει ότι δεν θα άλλαζε την απόφασή του ακόμα και αν είχε την επιλογή να γυρίσει τον χρόνο πίσω. Την δική της άποψη για όλα όσα συμβαίνουν στο στρατόπεδο των Μαχητών εξέφρασε και η Ελένη Χατζίδου.Όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη γιατί οι πληροφορίες έρχονται και πάντα η παραγωγή κάνει ότι μπορεί για να μας στείλουν το λάθος spoiler…. Σε περίπτωση που αλλάξει κάτι θα σας ενημερώσουμε αμέσως με νέο άρθρο
https://youtu.be/ZcckGzQGJnY

Πάμε τώρα στο κρίσιμο σημείο που δεν είναι άλλο από το ποιος θα κερδίσει το σημερινό αγώνισμα του Survivor.

Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες Που βρήκαμε στο διαδίκτυο η ομάδα που απόψε κερδίζει είναι οι…Διάσημοι!

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr