Επιτέλους... Έσκασε το Πρώτο Nomads Spoiler. Αυτοί είναι οι Νικητές και αυτό το Τελικό Σκόρ!
Www.true.gr

Επιτέλους… Έσκασε το Πρώτο Nomads Spoiler. Αυτοί είναι οι Νικητές και αυτό το Τελικό Σκόρ!

Πρεμιέρα έκανε το Nomads Μαδαγασκάρη με πολλά απρόοπτα.

Ενώ ξεκίνησε κανονικά η πρώτη δοκιμασία για να βγουν οι δύο αρχηγοί των ομάδων και οι παίκτες πήδηξαν από τα καΐκια για να τρέξουν προς τη στεριά και να φτάσουν στον στόχο, είδαμε ξαφνικά τον Δήμο Χαριστέα να κάνει έκκληση για βοήθεια.

Όπως ήταν φυσικό, όσοι είχαν προχωρήσει, δεν τον άκουσαν αλλά όσοι ήταν κοντά του έτρεξαν για να τον βοηθήσουν και να δουν τι έχει συμβεί.

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και όλοι οι παίκτες έφτασαν στην ακτή. Αυτοί που τερμάτισαν πρώτοι και ανακηρύχθηκαν αρχηγοί των ομάδων τους, είναι ο Χρήστος Βασιλόπουλος για την ομάδα των Κροκόδειλων και ο ράπερ Mike για την ομάδα των Λαιμούριων.

Αργότερα, όταν ο Σάββας Πούμπουρας ρώτησε τον Δήμο Χαριστέα τι ακριβώς τού είχε συμβεί, εκείνος εξήγησε ότι με το που έπεσε στη θάλασσα, ένιωσε ένα τράβηγμα στο πόδι και όταν διαπίστωσε ότι δεν μπορούσε να κολυμπήσει, ζήτησε τη βοήθεια των συμπαικτών του…


Σας έγραψα το Spoiler πριν απο μερικές ώρες… και ήρθε η ώρα να επιβεβαιωθούμε. Απο την πρώτη μέρα. Δείτε τις πρώτες εικόνες αλλά και το τελικό σκόρ απο την εκπομπή που θα δείτε σε λίγο στον Αντ1.

Το τελικό σκόρ είναι τελικά 10-3 με νικητές τους Λεμούριους…

Αυτα για όσους έσπευσαν να μας αμφισβητήσουν… βιάστηκαν πάλι τα γατάκια…

Πηγη

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr