Έσκασε Μόλις: Ο Κανάκης Έκοψε Λιάγκα-Αρναούτογλου! Δείτε Τι Θα Γίνει Σε 14 Ημέρες!
Www.true.gr

Έσκασε Μόλις: Ο Κανάκης Έκοψε Λιάγκα-Αρναούτογλου! Δείτε Τι Θα Γίνει Σε 14 Ημέρες!

Με δεδομένο πως η late night κατοχυρώθηκε στον Αντώνη Κανάκη για τα επόμενα τρία χρόνια με το νέο συμβόλαιο -ένα από τα καλύτερα deals όπως μαθαίνω που κλείστηκαν την τελευταία δεκαετία σε ελληνικό κανάλι– χώρος για άλλο παίκτη στη βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1 δεν υπάρχει.

Ούτε καμία περίπτωση επαναφοράς τώρα ή στο μέλλον του Late night του Λιάγκα και του 2night του Αρναούτογλου. Σας τα έλεγα; Τα μετέδιδα από την εκπομπή που συμμετέχω; Ιδού λοιπόν η πραγματικότητα.Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για τους δύο παρουσιαστές και το εάν θα αξιοποιηθούν σε κάποιο άλλο πόστο για φέτος. Ο Λιάγκας, βέβαια, έχει ήδη το Dancing, οπότε το μεγάλο ζήτημα προκύπτει με τον Γρηγόρη.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να μην υπάρξει νέα εκπομπή για τον Γρηγόρη, ούτε για τον Λιάγκα. Μια φήμη των προηγούμενων ημερών που ήθελε τον ΑΝΤ1 να ενεργοποιεί πρωινή ζώνη μαμούθ τα Σαββατοκύριακα με τρίωρο 7.00 – 10.00 Λιάγκα και 10.00 – 13.00 Αρναούτογλου, δεν επιβεβαιώνεται. Το πιθανότερο λοιπόν είναι τα συμβόλαια και των δύο παρουσιαστών να επανεξεταστούν το καλοκαίρι από μηδενική βάση. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας…

Πηγή: blogs.gossip-tv.gr/nassos

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr