Έσκασε η Βόμβα! Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ετοιμάζεται για το αμερικάνικο Survivor; – Τι απαντά ο ίδιος

Ένας Survivor εκτός συνόρων ενδεχομένως να γίνει ο Ντάνος!

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Εδώ», ο Γιώργος Αγγελόπουλος δέχθηκε πρόταση να συμμετάσχει στην αμερικάνικη εκδοχή του Survivor. Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος Βασάλος έσπευσε να εξηγήσει πως το δημοφιλές reality στις ΗΠΑ έχει αρκετές διαφορές από το μοντέλο που έχει υιοθετήσει ο ΣΚΑΪ και οι παραγωγές της Acun Media.

Αμέσως μετά, ο Γιώργος Αγγελόπουλος τηλεφώνησε στον πρώην συμπαίκτη του και μιλήσανε σε ανοιχτή ακρόαση στον αέρα του «Εδώ»


Τι είπε ο νικητής του Survivor Γιώργος Αγγελόπουλος για όσα ακούγονται;

Τις τελευταίες ημέρες ένα δημοσίευμα γύρω από το όνομα του Γιώργου Αγγελόπουλου έχει φουντώσει την περιέργεια των θαυμαστών του. Σύμφωνα με το περιοδικό Λοιπόν ο Γιώργος Αγγελόπουλος, έχει επιλεχθεί μεταξύ άλλων νικητών από όλο τον κόσμο, για να συμμετάσχει σε αμερικανικό Survivor σε special winners season που θα γυριστεί στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και πιο συγκεκριμένα στον Αμαζόνιο. Μάλιστα η παραγωγή του Survivor της Αμερικής φαίνεται να έχει ζητήσει την άδεια από τον παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι για τη συμμετοχή τόσο του Τούρκου όσο και του Έλληνα νικητή του Survivor.


Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πήρε τηλέφωνο τον Κωνσταντίνο Βασάλο την ώρα της εκπομπής «ΕΔΩ» και συνομίλησε με τους τρεις παρουσιαστές και συνομιλώντας για το φλέγον θέμα των ημερών… δεν αρνήθηκε τίποτα!

«Θα δούμε. Μπορεί και να πήγαινα. Ήταν ένας χώρος όπου αισθάνθηκα πάρα πολύ ωραία και μπορεί και να το ξανακάνω. Πρέπει να πω «ναι» σε μία από τις δύο τηλεοπτικές προτάσεις. Έχω τη διάθεση να κάνω κάτι το οποίο μου ταιριάζει. Τώρα, από εκεί και πέρα…», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος χωρίς να «ανοίγει» ακόμα τα χαρτιά του.