Έσκασε χθες: Η Καρύδη στον Αντ1 – Η μεταγραφή, ο Αθερίδης, η σειρά και η εκπομπή

Είναι γνωστό πως το μόνο πρόγραμμα που έχει πάρει μέχρι στιγμης «οκ» από τον ΑΝΤ1 για το δεύτερο μισό της σεζόν είναι το «Familiar».

Μια ακόμη επιλογή που δίχασε τα στελέχη του καναλιού καθώς πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως θα πάει άκλαφτο απέναντι στο ελληνοτουρκικό «Survivor» και θα εξατμίσει και τις δύο καλές σεζόν σε τηλεθέαση που έχει η Μπεκατώρου με το «Still Standing».

Χθες έγινε κρούση για την κριτική επιτροπή σε μια πολύ δημοφιλή ηθοποιό που φέτος απέχει από την τηλεόραση. Και είναι η Σμαράγδα Καρύδη.

Μια καλή επιλογή αν βέβαια και τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής αποτελέσουν δυνατές επιλογές. Αντίθετα η νέα κρούση στον Τάκη Ζαχαράτο μάλλον πήρε αρνητική απάντηση. Ήδη στον ΑΝΤ1 έκλεισε πάντως ο σύντροφος της Καρύδη, ο Θοδωρής Αθερίδης που θα πρωταγωνιστήσει σε νέα κωμική σειρά του σταθμού.

Το ζευγάρι παραδοσιακά διατηρεί καλές σχέσεις με τον ΑΝΤ1 και έτσι είναι πολύ πιθανό να δούμε τη Σμαράγδα στην επιτροπή του Familiar. Αν βέβαια δεν στραβώσει κάτι και το πρόγραμμα τελικά μείνει στο «ψυγείο» για του χρόνου.

nassosblog