Έσκασε η Boμβα: Γι’ αυτό Tελικά ο mr Survivor δεν βρέθηκε στον γάμο Τανιμανίδη – Μπόμπα!

Η απουσία του Ατζούν από τον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη με την Χριστίνα Μπόμπα σχολιάστηκε από όλα τα ΜΜΕ της χώρας το περασμένο καλοκαίρι! Και ήταν απολύτως λογικό!

Από εκείνη την μέρα γράφτηκαν πολλά! Ότι έχουν τσακωθεί οι δύο άνδρες, ότι ο Σάκης Τανιμανίδης δεν θα παρουσιάσει το Survivor 3! Ότι χωράει ο νους σου! Όμως την πραγματική αλήθεια ούτε που πέρασε από κανενός το μυαλό!Ο λόγος αποκαλύφθηκε όμως τώρα, 3 μήνες μετά από τον γάμο της χρονιάς στην ελληνική showbiz! Και φυσικά είναι ο χωρισμός του mr Survivor από την σύζυγό του, την οποία παντρεύτηκε ακριβώς έναν χρόνο πριν, Σεϊμά Σούμπασι!

Η κυρία του mr.Survivor φαίνεται πως… ερωτεύτηκε διάσημο Τούρκο παραγωγό και το ζευγάρι είναι στις διαδικασίες χωρισμού! Μάλιστα φαίνεται πως έχουν χωρίσει εδώ και πολύ καιρό, πριν τον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και αυτός είναι ο λόγος που ο Ατζούν δεν έδωσε το παρόν!

Είχε ενημερώσει τον Έλληνα παρουσιαστή πως αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό προσωπικό πρόβλημα που πλέον έρχεται στο «φως» της δημοσιότητας! Μπορείτε να φανταστείτε άλλωστε τι «κους κους» θα υπήρχε αν ο Ατζούν εμφανιζόταν μόνος του στον γάμο;

Πηγη athensmagazine.gr