Εσείς είστε οι τυχεροί; Αυτή η εβδομάδα θα είναι η καλύτερη για αυτά τα ζώδια

ίσαι έτοιμη να ακυρώσεις τα σχέδιά σου και να αράξεις στο σπίτι με τους ανθρώπους που αγαπάς περισσότερο; Είσαι σε φάση να ψήσεις νόστιμα γλυκά και να δεις ρομαντικές ταινίες; Να αναμετρηθείς με όποιον κάνει κάτι για να πληγώσει κάποιον που αγαπάς; Καλύτερα να είσαι γιατί είναι επιτέλους η εποχή του καρκίνου και γεμίζει το σύμπαν με την ενέργειά του. Αυτή η εβδομάδα θα είναι η καλύτερη ειδικά για τρία ζώδια.

Κριός: Νιώθεις περισσότερο δραστήρια και με περισσότερη αυτοπεποίθηση από ποτέ

Πέρασες μια μεγάλη και δύσκολη περίοδο εξερευνώντας τα συναισθήματά σου και πώς θα θεραπευτείς από παλιά τραύματα. Είσαι τόσο ανταγωνιστικό ζώδιο και αυτό το μεγάλο διάλειμμα αποχής από νίκες σε έφθειρε. Ευτυχώς, αυτό το διάστημα, εξαιτίας του ότι ο Άρης -ο κυβερνήτης σου- κινείται στον πρώτο οίκο σου που έχει να κάνει με τον εαυτό σου. Μετά από μια μεγάλη περίοδο αδράνειας και στέρησης νιώθεις επιτέλους ενεργοποιημένη ξανά. Βγες εκεί έξω και κάνει όλα όσα είχες ευχηθεί να έχεις τη δύναμη να κάνεις. Είσαι έτοιμη για όλα.

Δίδυμος: Επιτέλους αγαπάς τον εαυτό σου μετά από την αμφισβήτησή του

Υπερανέλυσες κάθε μικρό σου ελάττωμα; Αυτό είναι εξαιτίας της ανάδρομης Αφροδίτης στον 5ο οίκο που σου το έκανε δύσκολο να θυμηθείς όλα τα φανταστικά πράγματα που σε έκαναν γοητευτική. Ευτυχώς, έχεις μια δεύτερη ευκαιρία με την Αφροδίτη να επιστρέφει σε ορθή φορά και το απολαμβάνεις. Ώρα να νιώσεις πόσο τυχερή είσαι που γεννήθηκες αυτή που είσαι. Γέμισε τον εαυτό σου με φροντίδα, αγάπη, πολυτέλεια και όλα όσα αξίζεις.

Καρκίνος: Είναι η ηλιακή επιστροφή και τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει

Είναι η ηλιακή σου επιστροφή που σημαίνει ότι ο ήλιος ταξίδεψε σε όλα τα ζώδια και κατέληξε στο ίδιο σημείο που που ήταν όταν γεννήθηκες. Τώρα είναι η ώρα να νιώσεις πιο δυνατή από ποτέ γιατί η κοσμική ενέργεια τριγύρω ταυτίζεται με την κοσμική ενέργεια που υπάρχει μέσα σου. Ξόδεψε χρόνο να σκεφτείς όλα όσα έμαθες τον χρόνο που πέρασε, να αναγνωρίσεις όλους τους τρόπους με τους οποίους άλλαξες και να τιμήσεις όλες τις βελτιώσεις που έκανες. Έχεις έναν ακόμα χρόνο μπροστά σου να αρχίσεις να σκέφτεσαι για όσα θες να πετύχεις μετά. Ο ουρανός είναι το όριό σου.