Χρησιμοποιείτε Στεγνωτήρα Χεριών στις Δημόσιες Τουαλέτες; Δείτε το Αηδιαστικό Εσωτερικό του και θα το Μετανιώσετε Πικρά...
Www.true.gr

Χρησιμοποιείτε Στεγνωτήρα Χεριών στις Δημόσιες Τουαλέτες; Δείτε το Αηδιαστικό Εσωτερικό του και θα το Μετανιώσετε Πικρά…

Μια επιστήμονας της Καλιφόρνια προειδοποιεί τους ανθρώπους να προσέχουν τους στεγνωτήρες χεριών στις δημόσιες τουαλέτες, δημοσιεύοντας μια αηδιαστική φωτογραφία με επιβλαβή βακτηρίδια και μύκητες που μπορεί να καούν στο δέρμα κάθε φορά που τους χρησιμοποιείτε.

Η Nichole Ward, η οποία φαίνεται να εργάζεται σε κάποιο επιστημονικό εργαστήριο στο Carlsbad της Καλιφόρνιας, την περασμένη εβδομάδα μοιράστηκε στο Facebook τα ανησυχητικά αποτελέσματα ενός πειράματος.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε, η οποία έχει πλέον μεταδοθεί παντού, δείχνει ένα πιάτο γεμάτο μύκητες και βακτήρια, αφού είχε τεθεί μέσα σε ένα στεγνωτήριο για μόλις τρία λεπτά.

Όταν η Nichole μοιράστηκε αρχικά τη θέση του, είπε ότι είχε πραγματοποιήσει το πείραμα με μια Dyson Airblade, ωστόσο αργότερα έβγαλε το όνομα της μάρκας.

Έγραψε: «Εντάξει παιδιά … έτοιμοι να τρελαθεί το μυαλό σας! Αυτό είναι που φάνηκε σε ένα πιάτο Petri μετά από λίγες μέρες».Η εικόνα δείχνει ένα πιάτο Petri με αρκετά πράγματα που μεγαλώνουν σε αυτό μετά από μόλις 48 ώρες. Συνέχισε να εξηγεί ότι το πιάτο έχει αρκετά δείγματα παθογόνων μυκήτων και βακτηρίων που καταλήγουν στα χέρια ανθρώπων που χρησιμοποιούν κλειστούς στεγνωτήρες χεριών.

Παθογόνοι μύκητες και βακτήρια είναι εκείνοι που προκαλούν ασθένειες. Οι στεγνωτήρες βλέπουν τα χέρια του χρήστη και ο αέρας χτυπά μπροστά και πίσω. Η θέση της Nichole έχει μοιραστεί μισό εκατομμύριο φορές και είπε ότι ακόμη και η ίδια έμεινε έκπληκτη από τα τόσο άσχημα αποτελέσματα.

«Το έχω χρησιμοποιήσει τόσες πολλές φορές. Από εδώ και πέρα θα πλένω τα χέρια μου και θα τα στεγνώνω με χαρτί», είπε.

Αυτό είναι κυριολεκτικά αυτό που μεγαλώνει όταν επωαστεί. Και είναι πολύ μολυσματικό να στεγνώνετε τα χέρια σας στον στεγνωτήρα, αλλά δεν μπορείτε να τα βλέπετε με γυμνό μάτι έως ότου επωάζονται.Τα σπόρια των μυκήτων σαρώνουν. Μην τα χρησιμοποιείτε. Απλώς πλύνετε με νερό και σαπούνι και αφήστε βρεγμένα τα χέρια σας.

Η εταιρία δήλωσε: «Όλοι οι στεγνωτήρες χεριών Dyson AirbladeTM έχουν φίλτρα HEPA που συλλαμβάνουν σωματίδια μικρού μεγέθους και τα βακτήρια από τον αέρα του χώρου υγιεινής πριν φύγουν από το μηχάνημα».

«Οι στεγνωτήρες χεριών Dyson AirbladeTM αποδεικνύονται υγιεινοί από την πανεπιστημιακή έρευνα και τα εμπιστεύονται τα νοσοκομεία, οι κατασκευαστές τροφίμων και οι επιχειρήσεις παγκοσμίως».

Έγραψε μία γυναίκα: Ποτέ μην χρησιμοποιείτε έναν από αυτούς τους στεγνωτήρες.»

«Ποτέ δεν είχα εμπιστοσύνη σε αυτά τα πράγματα και πάντα στεγνώνω στα χέρια μου στα ρούχα μου αν τα έχουν σε δημόσιες τουαλέτες. Τώρα ξέρω γιατί δεν πρέπει να τους εμπιστεύομαι!», έγραψε ένας άλλος.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr