Η ΕΡΤ παρουσίασε Έλληνες μετανάστες ως χρηματοοικονομικούς συμβούλους και επενδυτές

Με πλάνα από την συνάντηση του πρωθυπουργού με Έλληνες νέους που ζουν και εργάζονται στο Λονδίνο, παρουσίασε την είδηση της συνάντησης με χρηματοοικονομικούς συμβούλους και επενδυτές, του πραγματοποιήθηκε την επόμενη μέρα.

Αρχικά ας δούμε το βίντεο, τονίζοντας ότι μιλάμε για την πρώτη συνάντηση του πρωθυπουργού στο The Hellenic Centre, και όχι για την δεύτερη που ήταν σε κλειστό κύκλο στο Guildhall με πραγματικούς εκπροσώπους του χρηματοπιστωτικού τομέα.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=pCnWxxKTvG0

Δείτε πώς μεταδόθηκε αυτή η συνάντηση από άλλα ΜΜΕ:

thegreekobserver: Prime Minister Alexis Tsipras met with young Greeks living and working in London on Monday. The meeting took place at the Hellenic Center London.

Μετάφραση: Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε τη Δευτέρα με νέους Έλληνες που ζουν και εργάζονται στο Λονδίνο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Hellenic Center του Λονδίνου.

balkaneu: Prime Minister Alexis Tsipras concluded the first of a three-day official visit to London on Monday evening meeting with young Greek professionals, entrepreneurs and scientists at the British capital’s Hellenic Centre.


Μετάφραση: Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ολοκλήρωσε την πρώτη ημέρα από την τριήμερη επίσημη επίσκεψη στο Λονδίνο και συνάντησε το βράδυ της Δευτέρας νέους Έλληνες επαγγελματίες, επιχειρηματίες και επιστήμονες στο Hellenic Centre της Βρετανικής πρωτεύουσας.

ekathimerini.com: The Greek premier is to meet on Monday with Archbishop Gregorios of Thyateira and Great Britain and later with young Greek scientists working in the UK capital, at the Hellenic Center of London, at 6 p.m.

Μετάφραση: Ο Έλληνας πρωθυπουργός θα συναντηθεί τη Δευτέρα με τον Αρχιεπίσκοπο Γρηγόριο της Μεγάλης Βρετανίας και αργότερα με νέους Έλληνες επιστήμονες που εργάζονται στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου, στο Hellenic Center του Λονδίνου στις 6 μ.μ.


Η Ελληνική πρεσβεία στο Ηνωμένο Βασίλειο: Greek Prime Minister Alexis Tsipras, on the first day of his official visit to UK, met with young Greek professionals and entrepreneurs living and working in UK, at The Hellenic Centre.

Μετάφραση: Ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, την πρώτη ημέρα της επίσημης επίσκεψής του στο Ηνωμένο Βασίλειο, συναντήθηκε στο Hellenic Centrer με νέους Έλληνες επαγγελματίες και επιχειρηματίες που ζουν και εργάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο.


Και τέλος η ERT internasional: Prime Minister Alexis Tsipras met with young Greeks living and working in London on Monday. The meeting took place at the Hellenic Center London.

Μετάφραση:Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με νέους Έλληνες που ζουν και εργάζονται στο Λονδίνο τη Δευτέρα. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Hellenic Centrer του Λονδίνου.

πηγή: pentapostagma.gr