Έρωτας στο Nomads: Τι συνέβη τελικά μεταξύ Κατσινόπουλου-Φραντζή;
Www.true.gr

Έρωτας στο Nomads: Τι συνέβη τελικά μεταξύ Κατσινόπουλου-Φραντζή;

Σπάνια θα δούμε reality show χωρίς έρωτα μέσα. Θες λίγο για τα νούμερα τηλεθέασης; Θες λίγο για να ανάψουν τα αίματα και να ενδιαφερθεί περισσότερο το τηλεοπτικό κοινό; Εκτός των καβγάδων, της κλίκας πάντα το ερωτικό στοιχείο κλέβει την παράσταση στα reality που έχουν μέσα τους τον παράγοντα «εγκλεισμός».

Ο χρόνος έχει αποδείξει πως τέτοιες περιπτώσεις είθισται να συμβαίνουν στα τηλεοπτικά show και να σχολιάζονται μέχρι και σήμερα. Στο Nomads λοιπόν δεν ήταν δυνατό να λείπει το συγκεκριμένο στοιχείο.

Για όσους παρακολουθούσαν το παιχνίδι ήταν εμφανές πως κάτι τρέχει ανάμεσα στη Δήμητρα Φραντζή και τον Γιώργο Κατσινόπουλο. Οι δύο αθλητές ξεκίνησαν από την ίδια ομάδα και ήταν εμφανές πως έχουν έρθει κοντά, με τα βλέμματα να τα λένε πολλές φορές όλα!Η personal trainer ήταν η παίκτρια που αποχώρησε χθες από το παιχνίδι και σήμερα μίλησε στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1. Η αθλήτρια όπως ήταν φυσικό ρωτήθηκε σχετικά με το τι έχει συμβεί ανάμεσά τους.

«Η πρώτη γνωριμία μας τον Κατσινόπουλο ήταν στο γραφείο της γιατρού. Από την πρώτη στιγμή είχαμε μία φοβερή επικοινωνία μεταξύ μας. Μέσα στο παιχνίδι επικοινωνούσαμε πιο πολύ με τα μάτια, πράγμα που είναι σπάνιο να το βρεις με έναν άνθρωπο και οι κουβέντες μας ήταν μικρές-κοφτές. Είχαμε τον ίδιο τρόπο σκέψης και αυτό που μου άρεσε πάρα πολύ σε αυτό τον άνθρωπο-άντρα ήταν ο σεβασμός απέναντι στις γυναίκες. Δεν ένιωσα ποτέ να με κοιτάζει πρόστυχα ή περίεργα…», ανέφερε για τον συμπαίκτη της.

«Αυτό που έχουμε με τον Κατσινόπουλο, είναι μία σχέση ειλικρινής, μία σχέση σεβασμού και θαυμασμού», συνέχισε η πρώην παίκτρια του Nomads με την παρουσιάστρια της εκπομπής να της ρίχνει… φιτιλιές σημειώνοντας: «Έτσι ξεκινάνε όλα. Είναι ωραία για να ξεκινήσει μετά τις Φιλιππίνες μία σχέση…»Σχετικά με τα παραπάνω, η Δήμητρα φρόντισε να καταλήξει τονίζοντας: «Δεν περιμένω δεν απαιτώ πράγματα από κανέναν. Αυτό που υπήρχε στο μυαλό και των δύο είναι ότι είμαστε σε μία φάση παιχνιδιού και δεν μπορεί να γίνει τίποτε άλλο παρά να είμαστε στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Ας βγούμε με το καλό και θα τα δούμε όλα!»

ΠΗΓΗ: eretikos.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr