Της ζήτησε να γίνει η "Βαλεντίνα του" και έκανε το Λάθος να του πει Οχι. Αυτό που της έκανε στο Πρόσωπο ήταν Φρικτό
Www.true.gr

Της ζήτησε να γίνει η «Βαλεντίνα του» και έκανε το Λάθος να του πει Οχι. Αυτό που της έκανε στο Πρόσωπο ήταν Φρικτό

Ένας άντρας στην Ινδία επιτέθηκε σε μία παντρεμένη γυναίκα με οξύ αφού εκείνη αρνήθηκε την πρότασή του την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου και έμεινε σημαδεμένη για την υπόλοιπη ζωή της.

Το 30χρονο θύμα, από ένα μικρό χωριό κοντά στο Jaipur της βόρειας Ινδίας, δούλευε ως καθαρίστρια σε ένα εμπορικό κέντρο όταν ο δράστης,  Mehboob Khan, φέρεται να την πλησίασε με ένα μπουκάλι οξύ στο χέρι του.

Ο 35χρονος Khan παρακολουθούσε το θύμα για πάνω από δύο χρόνια και ζούσε κοντά της αλλά ποτέ στο παρελθόν δεν είχε γίνει βίαιος.

Φέρεται όμως πως απείλησε να την σκοτώσει εάν δεν χώριζε τον άντρα της για να τον παντρευτεί.


Εκείνη ποτέ δεν πίστεψε πως θα την σκότωνε και αρνήθηκε την πρότασή του. Εκείνος όμως, που είχε χωρίσει δύο φορές στο παρελθόν, την ακολούθησε και έριξε το μπουκάλι με το οξύ στο πρόσωπο, το στήθος και τα χέρια της.

Η επίθεση τραυμάτισε ακόμα και τον ίδιο τον Khan και άλλο ένα κορίτσι που ήταν κοντά τους. Προσπάθησε να ξεφύγει μετά την επίθεση, αλλά υπάλληλοι του εμπορικού κέντρου άκουσαν τις κραυγές του θύματος και πήγαν να την βοηθήσουν.


Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία και οι τρεις τους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Οι γιατροί επιβεβαίωσαν πως το θύμα είχε πάθει εγκαύματα στο 15% του σώματός της αλλά ήταν σε σταθερή κατάσταση.

Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο δράστης και όταν γίνει καλύτερα θα συλληφθεί.

Οι γιατροί λένε πως θα μείνει σημαδεμένη για πάντα και πως θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο επεμβάσεις στο μέλλον για να αναδομήσει το πρόσωπο και κάποια κομμάτια από τα χέρια της.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr