Έρευνα ΣΟΚ: Οι Γυναίκες θα μπορούν να κάνουν Παιδιά ΧΩΡΙΣ τους Άντρες μέσα σε 2 Δεκαετίες
Www.true.gr

Έρευνα ΣΟΚ: Οι Γυναίκες θα μπορούν να κάνουν Παιδιά ΧΩΡΙΣ τους Άντρες μέσα σε 2 Δεκαετίες

Οι γυναίκες θα μπορούν να αποκτούν παιδιά χωρίς άντρες μέσα σε δύο δεκαετίες, σύμφωνα με ειδικούς από την Αυστραλία.

Λόγω της ανάπτυξης της τεχνολογίας, οι γυναίκες θα μπορούν να μένουν έγκυες χωρίς να χρειάζονται την συνεισφορά των αντρών.

Πρόσφατα, γεννήθηκαν μωρά από ποντίκια από δύο μαμάδες στην Κίνα και ο Dr Molloy τόνισε πως το ίδιο θα μπορούσε να επιτευχθεί και στην ανθρώπινη αναπαραγωγή.Και ενώ αυτό προς το παρόν απαγορεύεται στην Αυστραλία λόγω της νομοθεσίας, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα αλλάξει με τον καιρό.

Έτσι, ετερόφυλα ζευγάρια όπου ο άντρας έχει υπογονιμότητα ή ζευγάρια γυναικών θα μπορούν να αποκτήσουν το δικό τους βιολογικό παιδί.

«Πλέον, είναι δυνατόν να γονιμοποιήσουμε ένα ωάριο με ένα σετ από τα μισά χρωμοσώματα και στοχευμένη επεξεργασία γονιδίων.»Οι επιστήμονες κάνουν λόγο για τεράστια ανακάλυψη αν και μένει να μελετηθούν οι ηθικοί περιορισμοί και τα θέματα ασφαλείας.

Στην έρευνα που έκαναν στα ποντίκια, οι επιστήμονες κατάφεραν να δημιουργήσουν και απόγονους από 2 αρσενικά ποντίκια αλλά επιβίωσαν μόνο για 48 ώρες και είχαν κάποιες τρομακτικές γενετικές μεταλλάξεις, όπως τεράστιες γλώσσες και υπερβολικά μεγάλα σώματα.

Οι σκέψεις σας;

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr