Έρχεται μιντιακός σεισμός. Πρόσωπο της τηλεόρασης στο Κύκλωμα του λαθρεμπορίου Χρυσού;

Αν επαληθευθούν οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν τις πρώτες πρωινές ώρες αναμένεται λίαν συντόμως μιντιακό τσουνάμι που θα ταρακουνήσει Ειρηνικό και Ατλαντικό ωκεανό.

Σύμφωνα με αυτές στις κωδικοποιημένες συνομιλίες του κυκλώματος λαθρεμπορίου Χρυσού του οποίου φέρεται να ηγείτο ο «Ριχάρδος» φέρεται να έχει εντοπιστεί το όνομα γυναικας πρώην στελέχους τηλεοπτικού καναλιού.

Η ροή των πληροφοριών χθες τα μεσάνυχτα ήταν συνεχής ωστόσο με αντικρουόμενες «ειδήσεις».

Αυτό που φαίνεται να επικρατεί – πάντα ως πληροφορία και όχι ως κάτι επιβεβαιωμένο – είναι πως το πρώην στέλεχος του καναλιού είχε κάνει εμπορικές συμφωνίες με τον «Ριχάρδο» μέσω των οποίων ξεπλύθηκε μαύρο χρήμα.

Με τρεις διαφορετικούς τρόπους τους οποίους θα σας αναλύσω σε επόμενη ανάρτηση και εφόσον η συγκεκριμένη πληροφορία επιβεβαιωθεί από αστυνομικές και δικαστικές πηγές.

Εφόσον στην προανάκριση οι κατηγορίες στοιχειοθετηθούν θα έχουμε να κάνουμε με βαρύ ποινικό αδίκημα κακουργηματικού χαρακτήρα, αυτό της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Εν συνεχεία η υπόθεση θα περάσει στην Εισαγγελέα Διαφθοράς καθώς και στις αρμόδιες ανακριτικές αρχές που θα καλέσουν τους εμπλεκόμενους σε ανακρίσεις και εφόσον απαγγελθούν κατηγορίες σε απολογίες.

Σε κάθε περίπτωση οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες τις επόμενες μέρες, ακόμα και ώρες…

Πηγη nassosblog.gr