Έρχεται Ερωτική εβδομάδα για τα ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα!
Www.true.gr

Έρχεται Ερωτική εβδομάδα για τα ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα!

Δευτέρα σήμερα και η Λίτσα Πατέρα βρέθηκε στο Πρωινό με την Φαίη Σκορδά και ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη!

Η κορυφαία αστρολόγος ανέφερε πως η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε θα είναι απόλυτα ερωτική για όλα τα ζώδια και ιδιαίτερα για τον Κριό!
Ποια όμως ζώδια θα πρέπει να είναι λίγο πιο προσεκτικά; Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα στα παρακάτω βίντεο:

Οι τρόποι για να κερδίσετε έναν άντρα παρθένο!
Σας βρήκαμε ποιοι είναι οι τρόποι για το πώς να κερδίσετε έναν άντρα παρθένο! Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα ζώδια και ειδικά για τον παρθένο!

Οι παρθένοι ανήκουν στα ζώδια της γης και είναι το έκτο σημάδι στη σειρά του ζωδιακού κύκλου.
Στις παραγράφους που ακολουθούν θα μελετήσουμε τα βασικά στοιχεία από τα οποία χαρακτηρίζεται ο άντρας παρθένος και θα δούμε τη σχέση του με τις γυναίκες. Τέλος, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε συμβουλές για να μπορέσεις να προσεγγίσεις και να κερδίσεις τον παρθένο. Να σας θυμίσουμε: Με ποιο ζώδιο ταιριάζει απόλυτα ο Παρθένος;

Ο άντρας παρθένος είναι ένα έξυπνο ζώδιο αλλά αυτό που τον χαρακτηρίζει περισσότερο είναι η υπερβολικά αναλυτική σκέψη του, το γεγονός ότι λειτουργεί πάντα με το μυαλό και σπάνια με το συναίσθημα και εξετάζει σε βάθος τα πάντα. Θέλει να τα έχει όλα οργανωμένα στο μυαλό του και είναι πολύ αναλυτικός και λεπτομερής. Αυτό σημαίνει πως σπάνια είναι αποφασιστικός και λειτουργεί με αργές κινήσεις μέχρι να καταλήξει στο τι θέλει να κάνει. Μπορεί να γίνει αρκετά σχολαστικός και μονίμως εσωτερικά έχει μια ανησυχία, μια ένταση και νευρικότητα γιατί προσπαθεί να μελετάει και να βελτιώνει τα πάντα γύρω του. Στον κόσμο δείχνει λογικός και συγκροτημένος αλλά μέσα του υπάρχει μια έντονη εσωτερική αναζήτηση.


Υπάρχουν στιγμές που δείχνει απόμακρος και ψυχρός στο περιβάλλον του και είναι οι στιγμές εκείνες που επικρατούν τα συναισθήματά του έναντι της λογικής. Η εικόνα του αυτή είναι μία άμυνα γιατί τα συναισθήματά τους είναι τα μόνα που δεν μπορούν να αναλύσουν και να αντιμετωπίσουν. Κατά βάθος οι παρθένοι είναι πολύ ευαίσθητα ζώδια και εύκολα μπορεί να προσβληθούν ή να παρεξηγηθούν χωρίς όμως να το δείξουν. Τους αρέσει να νιώθουν την εκτίμηση και το σεβασμό των άλλων και να βλέπουν ότι είναι χρήσιμοι. Είναι ειλικρινής, αξιόπιστος, αγνός και έχει πάντα καλές προθέσεις. Θέλουν να ζουν μέσα στην οργάνωση και την τάξη, τους αρέσει η τελειότητα και δίνουν σημασία σε μικρές λεπτομέρειες. Θεωρούνται ζώδια ανεξάρτητα και με την ευφυΐα τους μπορούν να πετύχουν πολλά. Όμως, αρκετές φορές γίνονται στενοκέφαλοι καθώς επίσης κολλάνε με το παρελθόν και δεν μπορούν να προχωρήσουν στο μέλλον. Είναι λίγοι απρόβλεπτοι και καμιά φορά ασταθείς, ενώ θεωρούνται και φιλόδοξοι. Τους αρέσουν τα υλικά αγαθά αλλά και το να μαθαίνουν πράγματα. Δεν εμπιστεύονται εύκολα και φοβούνται το άγνωστο.

Απόλυτα ερωτική εβδομάδα για τα ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα!

Με τους φίλους

Ο παρθένος είναι ένα ζώδιο πιστό κι αληθινό και πολλοί είναι αυτοί που τον θέλουν δίπλα τους ως φίλο γιατί μπορεί να σκέφτεται σωστά και να τους βοηθάει να λύνουν τα θέματά τους. Λειτουργεί αρκετά με τη λογική γι’ αυτό και κάποιοι τον θεωρούν πιο απόμακρο και ψυχρό και δεν ανοίγεται πολύ εύκολα στους φίλους του. Χρειάζεται υπομονή για να είσαι φίλος με έναν παρθένο αλλά να ξέρεις ότι το γεγονός πως αναλύει πολύ τα πράγματα και προσπαθεί να ελέγχει τις ζωές των ανθρώπων γύρω του συμβαίνει μόνο επειδή θέλει το καλύτερο για αυτούς και προσπαθεί να βοηθήσει πραγματικά.

Με τα επαγγελματικά τους


Οι παρθένοι σκέφτονται και αναλύουν πολύ, είναι ορθολογιστές και μεθοδικοί, καθώς και πολύ έξυπνοι. Το μυαλό τους λειτουργεί πολύ αναλυτικά και διαθέτουν πολύ καλή μνήμη. Μπορούν να λύνουν προβλήματα και να οργανώνουν τα πράγματα, να φέρνουν στη σωστή σειρά τα ζητήματα που προκύπτουν. Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά έχουν σαν αποτέλεσμα να τους ταιριάζουν επαγγέλματα που απαιτούν ανάλυση, έρευνα και παρατηρητικότητα. Μπορούν να γίνουν πολύ καλοί αστυνομικοί, ερευνητές, πραγματογνώμονες, ανακριτές.

Με τις γυναίκες

Ο άντρας παρθένος, είναι αρκετά ντροπαλός με τις γυναίκες και δεν εκφράζει εύκολα τα συναισθήματά του. Δείχνει λίγο ψυχρός σε μια πρώτη ματιά αλλά κατά βάθος είναι πολύ ευαίσθητος. Αντιμετωπίζει τη γυναίκα ως ίση και με ιδιαίτερο σεβασμό, είναι αφοσιωμένος και έμπιστος και βλέπει σοβαρά τις σχέσεις, δεν του αρέσουν οι εφήμερες περιπέτειες. Αγαπάει το ρομαντισμό, τη συντροφικότητα και την τρυφερότητα. Χρειάζεται, όμως, υπομονή από τη σύντροφο που θα έχει δίπλα του γιατί δεν ανοίγεται εύκολα και δεν μπορεί να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του. Είναι τίμιος και αγνός στη σχέση του με τις γυναίκες και θεωρείται ιδανικό ταίρι για μια γυναίκα που της αρέσει η ασφάλεια, η σταθερότητα και η ήρεμη ζωή. Του αρέσει να βοηθάει τη γυναίκα που έχει δίπλα του, να της είναι χρήσιμος κα πιστός. Συνήθως ταιριάζει με πιο προσγειωμένες γυναίκες.

Στον ερωτικό τομέα

Ακόμα και στα ερωτικά, ο παρθένος δεν ανοίγεται εύκολα αλλά κρύβει τη σεξουαλικότητά του και χρειάζεται χρόνο για να εκφραστεί πιο ελεύθερα. Βέβαια όσο πιο καλά γνωρίζεστε και εξοικειώνεστε τόσο πιο αισθησιακά θα γίνονται τα πράγματα. Θεωρείται κάπως σεμνότυφος και συντηρητικός και δε φημίζεται για πειραματισμούς και φαντασία στον τομέα αυτό. Δεν είναι ιδιαίτερα παιχνιδιάρης ούτε παίζει τόσο μεγάλο ρόλο για αυτόν το κομμάτι της ερωτικής επαφής.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr