Έσκασε Survivor spoiler: Απίστευτη Ανατροπή! Αυτοί οι παίκτες Κερδίζουν την Ασυλία!

Το Symbol Game ολοκληρώθηκε και η αθλήτρια στίβου απέδειξε πως δεν τρέχει μόνο γρήγορα, είναι πολύ καλή και σε παιχνίδια που απαιτούν μνήμη και συγκέντρωση.

H Κατερίνα Δαλάκα είναι η πρώτη που κερδίζει το εισιτήριο για τους τέσσερις του ημιτελικού του Survivor.


Σκληρός ατομικός αγώνας για όλους τους παίκτες που διέθεταν σύμβολα, στο λεγόμενο Symbol Game που δίνει στον νικητή απευθείας εισιτήριο για την τετράδα, το βράδυ της Τρίτης στο Survivor. Ηλία και Κατερίνα εξολόθρευσαν τους αντιπάλους τους και βρέθηκαν αντιμέτωποι σε μια τελευταία δοκιμασία για τη νικητή.


Στον ημιτελικό οι παίκτες αγωνίστηκαν έχοντας τα σύμβολα που είχαν κερδίσει μέχρι τώρα συν δύο ζωές για τους άντρες και τρεις για τις γυναίκες. Ο Πάνος και ο Νικόλας δεν αγωνίστηκαν λόγω τραυματισμών. Η Μελίνα κατάφερε να ανατρέψει το 4-1 σε βάρος της και στρίμωξε την Δαλάκα, η οποία ωστόσο φρόντισε να πάρει τον κρίσιμο τελευταίο αγώνα και έτσι να περάσει στον τελικό.

Οι δύο φιναλίστ κέρδισαν επιπλέον ένα δείπνο, μαζί με παίκτες της τουρκικής και της κολομβιανής ομάδας από τον γνωστό Τούρκο Σεφ Νούσρετ, μαζί με τους Πάνο και Βιργίνα.

Στη συνέχεια ακολούθησε ο τελικός, στον οποίο Κατερίνα και Ηλίας αναμετρήθηκαν σε ένα παιχνίδι μνήμης με μεγάλη νικήτρια την αθλήτρια στίβου.

Ένας νέος αγώνας Ασυλίας έρχεται την Τετάρτη στις 21.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Εναν συγκλονιστικό αγώνα πρόκειται να παρακολουθήσουμε απόψε στο Survivor, καθώς οι παίκτες θα δώσουν σκληρή μάχη για την ατομική ασυλία. Η Κατερίνα Δαλάκα είναι η μοναδική παίκτρια που περνάει απευθείας στον τελικό και απολαμβάνει ανενόχλητη το ταξίδι της επιβίωσης μέχρι και την επιστροφή της στην Ελλάδα.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν πριν από λίγο, νικητές της ατομικής ασυλίας για αυτή την εβδομάδα είναι ο Ηλίας Γκότσης και η Μελίνα Μεταξά.