Μητέρα δύο παιδιών ξόδεψε 15.000 ευρώ για να γίνει η πρώτη ανθρώπινη «Love doll» και Ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων σε όλο το ιντερνετ!
Www.true.gr

Μητέρα δύο παιδιών ξόδεψε 15.000 ευρώ για να γίνει η πρώτη ανθρώπινη «Love doll» και Ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων σε όλο το ιντερνετ!

Πρόσθεσε στήθος, χείλη και γλουτούς, άλλαξε το δέρμα της και άλλαξε την πινακίδα του αυτοκινήτου της σε DOLL

Η τρέλα με τις sex dolls έχει αρχίσει να καταλαμβάνει ολόκληρο τον πλανήτη και ιδιαίτερα τις πλούσιες αστικές κοινωνίες, οι οποίοι βρίσκονται σε μία συνεχή αναζήτηση νέων τρόπων… ψυχαγωγίας. Η παράνοια που εξαπλώνεται με ταχύτατο ρυθμό, ενσαρκώθηκε στην περίπτωση μίας μητέρας δύο παιδιών, η οποία δαπάνησε σχεδόν 15.000 ευρώ, προκειμένου να αλλάξει το σώμα και το πρόσωπό της και να γίνει η πρώτη ανθρώπινη «κούκλα του σεξ»!

Η 31χρονη Σίντι Μουρ ξεκίνησε το σχέδιό της με απώτερο στόχο να γίνει μία ζωντανή sex doll. Πρόσθεσε στήθος και γλουτούς και έκανε τρεις επεμβάσεις μέσα σε έναν μήνα στα χείλη και στο πρόσωπό της, ώστε να καλύψει κάθε ατέλεια και να μετατραπεί σε «κούκλα».Η μητέρα των δύο παιδιών δεν αρκέστηκε στις αλλαγές που έκανε στην εξωτερική της εμφάνιση, καθώς άλλαξε και τις πινακίδες του αυτοκινήτου της, γράφοντας τη λέξη DOLL.

Στις δηλώσεις τόνισε ότι λατρεύει το fake look και αποκάλυψε πως αρχικά είχε βάλει πολύ μεγάλο στήθος, με συνέπεια οι άνδρες να επικεντρώνουν το βλέμμα τους στο συγκεκριμένο σημείο του σώματός της και να «χάνουν» όλα τα υπόλοιπα. Ως εκ τούτου, πήγε και πάλι στον πλαστικό χειρουργό και του ζήτησε να της μειώσει το μέγεθος του στήθους, ώστε να γίνει λιγότερο… προκλητικό!

Η μητέρα από το Σάλφορντ του Μάντσεστερ δεν έχει ολοκληρώσει τη μεταμόρφωσή της, καθώς όπως λέει η ίδια, σκοπεύει να χάσει και άλλο βάρος, να λεπτύνει τη μέση της και να διαμορφώσει το δέρμα της σε όλο το σώμα, ούτως ώστε να μοιάζει με εκείνο μίας κούκλας του σεξ.

Πηγή protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr