Οι επώνυμες μανούλες και τα διάσημα πρωτάκια της ελληνικής showbiz

Ποιοι επώνυμοι γονείς θα στείλουν φέτος για πρώτη φορά τα παιδιά τους στο δημοτικό;


Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι για όλους τους μαθητές της χώρας.

Τα σχολεία θα ανοίξουν τις πόρτες τους και θα υποδεχτούν χιλιάδες μαθητές από 6 έως 18 ετών. Βέβαια, αυτή η πρώτη φορά που το μικρό μας θα περάσει την καγκελόπορτα του δημοτικού στην ηλικία των έξι ετών, θα μείνει και σε εμάς αλλά και σε εκείνο χαραγμένη για πάντα στη μνήμη μας.

Ασφαλώς, τα παιδιά των διάσημων Ελληνίδων μαμάδων δεν αποτελούν εξαίρεση.

Ποιες είναι όμως οι επώνυμες μανούλες των οποίων των παιδιών θα πάνε φέτος πρώτη δημοτικού, δηλαδή που γεννήθηκαν το 2013;

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Κατερίνα Παπουτσάκη και η Κάτια Ζυγούλη είναι μόνο μερικές από αυτές. Δείτε τις όλες στην gallery που ακολουθεί.

To 2013 γεννήθηκε η δεύτερη κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη. Η μικρή Αριάδνη είναι 6 ετών και φέτος θα πάει στην πρώτη δημοτικού.
Έξι ετών είναι και ο πρωτότοκος γιος της Κατερίνας Παπουτσάκη, Μάξιμος

Το 2013 η Σίσσυ Χρηστίδου γίνεται για δεύτερη φορά μαμά. Στη ζωή της έρχεται ο μικρός Μιχαήλ Άγγελος ένας μικρός αδερφός για τον Φίλιππο Ραφαήλ.

Έξι ετών γίνεται φέτος και ο γιος τους Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Κατερίνα Κόκλα. Οι δύο γονείς κρατάνε τον γιο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια. Μπορεί ο δημοσιογράφος στη δουλειά τους να φαίνεται πολύ σοβαρός και αυστηρός, στο σπίτι όμως είναι ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς. Η μεγάλη τους κόρη φέτος έγινε έξι ετών και θα πάει για πρώτη φορά στο δημοτικό.
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μία επιτυχημένη παρουσιάστρια, πάνω από όλα όμως για αυτήν είναι τα τρία της παιδιά. Το 2013, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έγινε για πρώτη φορά μαμά με τον ερχομό της κόρης της, Νάγια.

Καλή αρχή σε όλα τα παιδάκια και τους γονείς!

Πηγή: mothersblog.gr