Το επόμενο τηλεοπτικό βήμα της Μπάγιας Αντωνοπούλου

Το επόμενο βήμα στην τηλεοπτική της καριέρα έχει βρει η Μπάγια Αντωνοπούλου. Η νεαρή δημοσιογράφος τα έχει βρει σε όλα με τον ΣΚΑΪ και απομένουν μόνο οι υπογραφές για την οριστικοποίηση της συμφωνίας των δύο πλευρών.

Η δημοσιογράφος θα είναι η νέα παρουσιάστρια του «Survivor Πανόραμα», της ψυχαγωγικής εκπομπής που θα συνοδεύσει τον τρίτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης. Θυμίζουμε ότι ο τρίτος κύκλος θα είναι με Έλληνες και Τούρκους παίκτες.


Όπως αναφέρει το newpost η Μπάγια Αντωνοπούλου δεν προβληματίστηκε καθόλου από το πέρασμά της από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία. Άλλωστε για εκείνη το κεφάλαιο ΑΝΤ1 έχει κλείσει οριστικά.
Την αποκάλυψη ότι η Μπάγια Αντωνοπούλου θα είναι στο «Survivor Πανόραμα» είχε κάνει πριν λίγες μέρες ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Η προσέγγιση του ΣΚΑΪ έγινε λίγες μετά το ορίστικο διαζύγιό της με το κανάλι του ΑΝΤ1.

Σημειώνεται ότι η νεαρή δημοσιογράφος είχε μεγάλο καβγά με τον Γιώργο Παπαδάκη που της έκανε παρατήρηση γιατί έπαιζε με τον κινητό της την ώρα της εκπομπής. Η ίδια δεν εμφανίστηκε τις επόμενες μέρες στην εκπομπή με τον πολύπειρο παρουσιαστή να αναφέρει ότι ήταν σε άδεια και ότι έγινε κάποια «ενδοοικογενειακή» παρεξήγηση. Ωστόσο η Μπάγια Αντωνοπούλου δεν επέστρεψε ποτέ στο πόστο της αφού μετά από λίγο καιρό ήρθε το τέλος της συνεργασίας της με το κανάλι του Αμαρουσίου.

Πηγη dailymedia.gr