Επιβεβαίωση Μητσοτάκη: Lockdown «ακορντεόν» μέχρι το εμβόλιο
Www.true.gr

Επιβεβαίωση Μητσοτάκη: Lockdown «ακορντεόν» μέχρι το εμβόλιο

Lockdown: Πλήρης επιβεβαίωση Newsbomb.gr δια στόματος του Κυριάκου Μητσοτάκη για το μοντέλο που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση τους επόμενους μήνες για την περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού στη χώρα μας.

Όπως έγραψε το πρωί το Newsbomb.gr παρά την όποια προσωρινή επιδημιολογική αποσυμπίεση προκύψει, η Πολιτεία θα χρειαστεί να πάρει και άλλα περιοριστικά μέτρα στο μέλλον, με σενάριο του lockdown – «ακορντεόν» να κερδίζει έδαφος.

«Σε αυτούς που μας κατηγόρησαν ότι πάμε σε μία στρατηγική ακορντεόν, ανοίγουμε κλείνουμε θα τους ζητήσω ενδεχομένως να καταθέσουν εναλλακτική πρόταση», τόνισε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την τριτολογία του.


«Το εμβόλιο θα έρθει και όταν θα εμβολιαστούμε θα αφήσουμε πίσω μας αυτή την περιπέτεια, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να αντέξουμε κάποιους μήνες ακόμα», πρόσθεσε.

Για την φετινή επέτειο του Πολυτεχνείου
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκλεισε τη δευτερολογία του με μία αναφορά σε όσα άκουσε για τον τρόπο με τον οποίο θα εορταστεί η φετινή επέτειος του Πολυτεχνείου.


Επιτέθηκε στον γραμματέα του ΜέΡΑ25, λέγοντας «αντιπαρέρχομαι τις σαχλαμάρες του κ. Βαρουφάκη ότι είναι ταυτισμένο στο ακροδεξιό μας DNA» και τόνισε: «Και στο Πολυτεχνείο υπήρχαν πολίτες όλων των πολιτικών παρατάξεων. Απλά κάποιοι έχτισαν καριέρες, και κάποιοι άλλοι με σεμνότητα κράτησαν την αντίσταση την οποία έκαναν για τον εαυτό τους και δεν έχτισαν καριέρα πάνω στο Πολυτεχνείο, να το θυμούνται όποτε τους βολεύει. Να τελειώνουμε με αυτά τα ιδεολογικά άβατα σε αυτή την αίθουσα. Τα είπα για την Αντίσταση, θα τα ακούσετε για το Πολυτεχνείο».

Ολοκληρώνοντας αναφέρθηκε, όπως είπε, σε όσα είχε θίξει περί «υπεύθυνης υπακοής» ο κ. Βαρουφάκης, αλλά και στον κ, Κουτσούμπα. Σκωπτικά απευθυνόμενος στον κ. Βαρουφάκη τόνισε: «Δεν είστε ο Μαχάτμα Γκάντι που μίλησε γι’ αυτά. Υπάρχει πράγματι αυτή η έννοια μόνο που χρησιμοποιήθηκε σε άλλες εποχές, και σε αντίσταση σε καθεστώτα ανελεύθερα μη δημοκρατικά». Θέλησε όπως είπε να ενημερώσει τους κ. Κουτσούμπα και Βαρουφάκη ότι δεν εξαιρούνται από τη συνολική εφαρμογή των νόμων. Ό,τι ισχύει για κάθε Έλληνα πολίτη ισχύει και για το ΚΚΕ και για τον κ. Βαρουφάκη».

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr