«Η επιτομή του κερατάς και δαρμένος»: Ο Χάρης Βαρθακούρης παίρνει θέση στην κόντρα Τσαλίκη – ΣΚΑΪ
Www.true.gr

«Η επιτομή του κερατάς και δαρμένος»: Ο Χάρης Βαρθακούρης παίρνει θέση στην κόντρα Τσαλίκη – ΣΚΑΪ

Στα άκρα φαίνεται πως έχουν φτάσει οι σχέσεις του Γιώργου Τσαλίκη με τον ΣΚΑΙ και το συμβόλαιο του πρώτου για το Big Brother.

Ο τραγουδιστής μετά την επίσημη ανακοίνωση για την παρουσίαση του Big Brother πέρασε σε μια σειρά νέων αναρτήσεων, αφού αρχικά ήταν ο πρώτος ο οποίος είχε συμφωνήσει για την παρουσίαση του ριάλιτι ‘έχοντας μάλιστα υπογράψει και σχετικό συμβόλαιο.


Θέση στην κόντρα αυτή, θέλησε να πάρει και ο Χάρης Βαρθακούρης ο οποίος την περσινή σεζόν παρουσίασε τον πρώτο κύκλο του Big Brother.

“Απίστευτο! Η επιτομή του κερατάς και δαρμένος”, ήταν το σχόλιο του Χάρη Βαρθακούρη διαβάζοντας τη σχετική είδηση για την αγωγή του ενός εκατομμυρίου ευρώ που λέγεται ότι κατέθεσε ο σταθμός κατά του Γιώργου Τσαλίκη. Στη συνέχεια ο τραγουδιστής απάντησε στον Χάρη Βαρθακούρη γράφοντας:

“Χάρη μου γλυκέ, ανεξάρτητα από το ποσό, η λογική τους είναι προφανώς: “Αντί να ζητήσουμε συγνώμη που τον αδικήσαμε και τον ξεφτιλίσαμε ας προσπαθήσουμε να βγούμε και από πάνω, που τόλμησε και μίλησε και τα έβαλε μαζί μας”. Όπως και να είναι, το σχόλιό σου στο τέλος με την επιτομή είναι bingo. Στο τέλος όμως ξυρίζουν τον γαμπρό λένε στη Στυλίδα”.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr