Επίθεση με βιτριόλι: Τρομοκρατημένη φίλη της 35χρονης – Φοβάται ότι ήταν η μελαχρινή, νέο υποψήφιο «θύμα» της

Η επίθεση με βιτριόλι έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και νέες μαρτυρίες, έρχονται να προσθέσουν και άλλα στοιχεία στην υπόθεση.

Μάλιστα, μία φίλη της 35χρονος που φέρεται να έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα, τρομοκρατημένη αποκάλυψε ότι φοβάται ότι ήταν υποψήφιο «θύμα» της. Η συγκεκριμένη κοπέλα είναι από το επαγγελματικό περιβάλλον της 35χρονης.

Μετά την αποκάλυψη των ανατριχιαστικών σημειώσεων της κατηγορούμενης ότι πρέπει να προσέχει για μελαχρινή από τη δουλειά, η γυναίκα θεωρεί ότι είχε μπει και εκείνη στο στόχαστρό της. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει άνθρωπος που είναι κοντά στην κοπέλα και μίλησε στο Mega, έμεινε έκπληκτη όταν πριν από έναν μήνα και αφού πλέον δεν είχαν στενές επαφές με την 35χρονη, έλαβε από εκείνη ένα μήνυμα με το οποίο της ζητούσε έναν γιατρό για να της γράψει ότι δήθεν χρειάζεται αναρρωτική.

«Της ζήτησε γιατρό για να της γράψει αναρρωτική. Την ρώτησα, μου λέει, τι έχει και μου απάντησε ότι ήθελε να λείψει από τη δουλειά. Δεν είναι κάτι. Της είχε πει ότι πάει σε χαρτορίχτρες» αποκάλυψε για όσα έγιναν πριν περίπου ένα μήνα.