Επίθεση με βιτριόλι: Σε… μέντιουμ και χαρτορίχτρες η 35χρονη – Τι είναι το «ΧΑΛ» στο σημείωμά της

Ένα χειρόγραφο σημείωμα της 35χρονης, που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας, είδε το φως της δημοσιότητας και προκαλεί πολλά ερωτήματα.

Το σημείωμα της 35χρονης, που βρίσκεται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ., είναι εντελώς ακατάληπτο και οι Αρχές επιχειρούν να βγάλουν νόημα με τα όσα γράφει. Ωστόσο, όπως φαίνεται, η φερόμενη ως δράστις της επίθεσης, κατέφευγε σε… μέντιουμ και χαρτορίχτρες για να «δέσει» τη σχέση της με τον 40χρονο άνδρα, «μήλον της έριδος».

Στο σημείωμά της γράφει:

«ή κλειδώνει ή αγύριστο κεφάλι…. πάλι θα περάσουμε ωραία

ΧΑΛ

Δουλειά να προσέξω – φίδι ή θάνατο να προσέξω με μια κάτω των 30 είναι πιστός θα μου πει κάτι ευχαριστο

έχει φίδι στην δουλειά του – Πρόσωπο πρόβλημα στο νοσοκομείο ή μπορεί να πάμε ταξίδι να το προτείνει»

Τι είναι το ΧΑΛ;

Σύμφωνα με ορισμένες εκτιμήσεις, το «ΧΑΛ» που είναι γραμμένο πάνω-πάνω στο σημειώμα, δεν σχετίζεται με κάποια αρχικά ονομάτων και λοιπά, αλλά με τη γνωστή στους κύκλους της χαρτομαντείας τράπουλα «ΧΑΛ”. Και πιθανότατα όλα αυτά τα λόγια που γράφει η 35χρονη, να είναι… λόγια τράπουλας.

Ο Ηal. G. ο δημιουργός αυτής της τράπουλας, ασχολήθηκε πάρα πολλά χρόνια με τα μυστήρια της Σφίγγας και μελέτησε τις απόκρυφες επιστήμες. Συγκέντρωσε και αποκρυπτογράφησε σήματα από τις Ασιατικές χώρες, την Ινδία, την Αίγυπτο, που έχουν σχέση με τις επιστήμες αυτές και περιέλαβε κάποια από αυτά -κατάλληλα προσαρμοσμένα- στην τράπουλά του.

Σε 32 κάρτες –οι 29 έχουν 2 σήματα στην πάνω αριστερή και κάτω δεξιά γωνία- περιλαμβάνει τα 12 ζώδια, τους πλανήτες που τα κυβερνούν και σχήματα που αφορούν σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής μας.

Υπενθυμίζεται ότι στο κινητό της 35χρονης βρέθηκαν φωτογραφίες που την «καίνε» και αποδεικνύουν πως κατασκόπευε νυχθημερόν την άτυχη Ιωάννα. Η γυναίκα που φέρεται να επιτέθηκε με οξύ στην 34χρονη, είχε στο κινητό της φωτογραφίες του σπιτιού της άτυχης κοπέλας, στο Μοσχάτο. Επιπλέον, στο κινητό της φερόμενης ως δράστιδος, εντοπίστηκαν και οι κλήσεις σε ραδιοταξί, που κάλεσε για αν μεταβή στο σημείο της επίθεσης. Και τέλος, φαίνεται να είχε εγκατεστημένη εφαρμογή παρακολούθησης δορυφορικού γεωεντοπισμού, με το οποίο γνώριζε την κάθε κίνηση της Ιωάννας, αφού το GPS είχε τοποθετηθεί στο αυτοκίνητό της.

Η 35χρονη γυναίκα κρίθηκε σήμερα προφυλακιστέα μετά την απολογία της στον ανακριτή. Η φερόμενη ως δράστις αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς και της απείθειας.

Η 35χρονη δεν είπε τίποτα στον ανακριτή και τήρησε το δικαίωμα της σιωπής. Θα κληθεί λοιπόν ξανά τις επόμενες ημέρες για να απολογηθεί για την υπόθεση. Σημειώνεται πως η παρουσία της στο γραφείο του ανακριτή διήρκησε ελάχιστα.