Επίθεση με βιτριόλι: Το πρώτο πράγμα που ζήτησε να κάνει η 35χρονη στις Φυλακές και ο μεγάλος φόβος που έχει
Www.true.gr

Επίθεση με βιτριόλι: Το πρώτο πράγμα που ζήτησε να κάνει η 35χρονη στις Φυλακές και ο μεγάλος φόβος που έχει

Το protothema.gr βρέθηκε στο σωφρονιστικό κατάστημα και μίλησε με τη διευθύντρια – Πού ζήτησε να εργαστεί η φερόμενη ως δράστιδα της σοκαριστικής επίθεσης

Προαυλιζεται μόνη της και λαμβάνει τα γεύματα της κανονικά η 35χρονη που βρίσκεται εδώ και 3 μέρες προφυλακισμένη στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού. Λόγω του κορωνοϊού κρατείται σε θάλαμο – καραντίνα, όπως ορίζουν οι οδηγίες από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, και όχι επειδή φοβάται να έρθει σε επαφή με τις συγκρατουμενες της όπως είχε διαρρεύσει τις προηγούμενες μέρες.

«Δεν υπάρχει θέμα με άλλες συγκρατουμενες της, ούτε ζήτησε να μεταφερθει σε άλλο χώρο για να αισθάνεται πιο προστατευμενη» διευκρίνισε η διευθύντρια των γυναικείων φυλακών Τριανταφύλλη Κωνσταντοπούλου, προσθέτοντας ότι «έχει ακολουθηθεί πίστα ότι οριζει το πρωτόκολλο για τις νεοεισερχόμενες κρατούμενες».

 


filakes-koridaloy-1
Η διευθύντρια των γυναικείων φυλακών, Τριανταφύλλη Κωνσταντοπούλου

Ο θάλαμος στον οποίο κρατείται είναι πιο ευρύχωρος από τα στενά κελιά των φυλακών, διαθέτει δικό του μπάνιο και τουαλέτα. Η 35χρονη κατά την είσοδο της στις φυλακές ενημερώθηκε από τον αρχιφύλακα για τα ωράρια του επισκεπτηρίου, πώς θα λάβει προϊόντα από την καντίνα και το εξωτερικό μπακάλικο και μάλιστα ζήτησε να εργαστεί αμέσως. Κατέθεσε αίτημα να εργαστεί είτε στο καφενείο είτε στην βιβλιοθήκη, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί τις επόμενες μέρες εφόσον εγκριθεί από το Συμβούλιο Εργασίας.

Σημειώνεται ότι βάσει του πρωτοκόλλου προαυλίζεται μόνη της.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr