Επίθεση με βιτριόλι: Οι πρώτες ώρες της Ιωάννας στο σπίτι της

Επέστρεψε στο σπίτι και την οικογένειά της η Ιωάννα μετά από τρεις μήνες νοσηλείας – «Η συγκίνηση των συγγενών της δεν περιγράφεται» λέει στο protothema.gr ο δικηγόρος της, Νίκος Αλεξανδρής

Σε ένα γνώριμο για εκείνη περιβάλλον είναι εδώ και λίγες ώρες η Ιωάννα, η κοπέλα που έχει συγκινήσει με την ιστορία της την κοινή γνώμη από τη στιγμή που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι. Στο ζεστό και φιλόξενο σπίτι της στην Αθήνα θα ξεκινήσει πλέον μια νέα σελίδα στη ζωή της συνεχίζοντας τον αγώνα της επούλωσης των τραυμάτων που της προκάλεσε η 35χρονη Έφη η οποία παραμένει στις γυναικείες φυλακές στην Αυλώνα.

Αρκετά συγκινημένη αλλά και ευδιάθετη η Ιωάννα αποχαιρέτησε το νοσηλευτικό προσωπικό στο Θριάσιο νοσοκομείο, εκεί που για τρεις μήνες έδινε μάχη για την αποκατάσταση της υγείας της. Ο αγώνας της νεαρής γυναίκας θα συνεχιστεί πλέον στο σπίτι της μετά από πολύ δύσκολα χειρουργεία έχοντας στο πλευρό της τους γονείς, τον αδερφό και τους φίλους της. Οι επισκέψεις στο νοσοκομείο δεν θα σταματήσουν αφού οι γιατροί θα παρακολουθούν την υγεία της ενώ στο πρόγραμμα για την αποκατάσταση του προσώπου της θα υπάρχουν και άλλα μικρότερα χειρουργεία.

Κατά την έξοδο από το νοσοκομείο εκτός από τους δικούς της ανθρώπους στο πλευρό της είχε και το δικηγόρο της κ. Νίκο Αλεξανδρή ο οποίος μιλώντας στο protothema.gr είπε: «Η Ιωάννα είναι ευδιάθετη, διότι βγήκε από το νοσοκομείο μετά από τρεις μήνες. Προφανώς είναι χαρούμενη και πως να μην είναι άλλωστε από τη στιγμή που γυρίζει σε ένα οικείο περιβάλλον, το σπίτι της. Ο αγώνας της, βέβαια δεν τελειώνει εδώ, θα συνεχίσει να μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο. Η οικογένειά της από την πρώτη στιγμή ήταν στο πλευρό και η συγκίνησή τους, πρώτη μέρα στο σπίτι δεν περιγράφεται».


Ο Νίκος Αλεξανδρής