Επίθεση με βιτριόλι: Ο 40χρονος βασικός ύποπτος ως συνεργός της 34χρονης – Μιλούσαν πριν και μετά την απόπειρα

Ξετυλίγεται σιγά σιγά το κουβάρι σχετικά με την επίθεση με βιτριόλι πριν ένα χρόνο στην Ιωάννα Παλιοσπύρου και αν η δράστις είχε τελικά συνεργό ή όχι. Οπως αναφέρουν πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές έχουν βάλει στο μικροσκόπιό τους έναν 40χρονο ημεδαπό, ο οποίος φέρεται να βρισκόταν σε επικοινωνία με την 34χρονη πριν αλλά και μετά την απόπειρα δολοφονίας με το καυστικό υγρό.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην εκπομπή «Live News» ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» Βασίλης Λαμπρόπουλος, οι αστυνομικοί που εξέτασαν την υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι και έφτασαν μέχρι τον εντοπισμό και τη σύλληψη της 34χρονης δράστριας, στρέφουν τις έρευνες σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλά και σε ένα εξαφανισμένο κινητό τηλέφωνο.

Ειδικότερα, από την εξέταση του κινητού της δράστριας είχε αποκαλυφθεί η επικοινωνία με ένα συγκεκριμένο άτομο πριν και μετά την επίθεση, και οι αστυνομικοί είχαν εξετάσει το ενδεχόμενο να είχε γίνει η αναζήτηση του καυστικού υγρού μέσω εκείνου.

Μάλιστα, όταν του ζήτησαν να τους παραδώσει το κινητό του τηλέφωνο, εκείνος υποστήριξε ότι το είχε πουλήσει σε έναν άγνωστο. Ωστόσο, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν μέσα από τον αριθμό ΙΜΕΙ του κινητού ότι αυτό είχε καταστραφεί. Οι αστυνομικοί ερεύνησαν τη σχέση του συγκεκριμένου ατόμου με την υπόθεση, ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν περισσότερα στοιχεία που να τον συνδέουν.

πηγη: reader.gr