Επίθεση με βιτριόλι – Ιωάννα Παλιοσπύρου: Αυτό είναι το ντοκιμαντέρ απ΄το οποίο εμπνεύστηκε η 36χρονη
Www.true.gr

Επίθεση με βιτριόλι – Ιωάννα Παλιοσπύρου: Αυτό είναι το ντοκιμαντέρ απ΄το οποίο εμπνεύστηκε η 36χρονη

Στους λόγους που την οδήγησαν να επιτεθεί με βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου κλήθηκε να απαντήσει την Πέμπτη ενώπιον του δικαστηρίου η Έφη Κακαρατζούλα. Στην απολογία της υποστήριξε μάλιστα ότι η ιδέα για την επίθεση της ήρθε μέσω μίας τηλεοπτικής εκπομπής.

«Μετά από κάποια εκπομπή που είδα στην τηλεόραση για επίθεση με βιτριόλι ως μέσο εκδίκησης μεταξύ γυναικών μου καρφώθηκε η ιδέα» δήλωσε – μεταξύ άλλων – η Έφη Κακαρατζούλα ενώπιον των δικαστών και του θύματός της, Ιωάννας Παλιοσπύρου. Σύμφωνα με το LiveNews, η 36χρονη κατηγορούμενη «εμπνεύστηκε» από την ιστορία της Ναόμι Όνι που δέχθηκε επίθεση το 2012 ενώ γυρνούσε από τη δουλειά της.

Η ιστορία της 20χρονης κοπέλας από την Βρετανία περιγράφεται σε ένα από τα επεισόδια της σειράς ντοκιμαντέρ Real Stories. «Θέλω να καταλάβουν τον πόνο που έχω υποστεί εγώ και η οικογένειά μου. Ελπίζω να μην το κάνουν σε κανέναν άλλον», αναφέρει – μεταξύ άλλων – η Ναόμι Όνι.


Όπως και στην υπόθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου, η κοπέλα γνώριζε τον άνθρωπο που της επιτέθηκε και ήταν επίσης γυναίκα. Στην περίπτωση όμως της 20χρονης Βρετανίδας, η επίθεση έγινε από μια παιδική της φίλη επειδή την ζήλευε.

Στο ντοκιμαντέρ η Ναόμι Όνι περιγράφει τι έζησε την νύχτα της επίθεσης. «Κάτι κέντρισε την προσοχή μου. Κοίταξα δίπλα μου. Θυμάμαι οτι έβλεπα κάτι μαύρο και το πρόσωπο κάποιου να είναι καλυμμένο. Θυμάμαι ότι αμέσως άρχισα να ουρλιάζω», υπογράμμισε. Η κοπέλα λέει επίσης ότι όταν είδε το τραυματισμένο πρόσωπό της στον καθρέφτη ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή της.


Οι συμπτώσεις μάλιστα γίνονται όλο και περισσότερες….Η δράστρια της επίθεση στην 20χρονη κοπέλα από την Βρετανία φαίνεται πως είχε εμπνευστεί από την επίθεση στην Piper το 2008, καθώς η παιδική της φίλη είχε συγκλονιστεί από το περιστατικό. Έτσι και η 36χρονη κατηγορούμενη αποφάσισε να ρίξει βιτριόλι στην Ιωάννα εμπνευσμένη από την την επίθεση στη Ναόμι Όνι.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr