Επίθεση με βιτριόλι: Η ατάκα-μαχαιριά της Έφης στον πατέρα της που άφησε άφωνες τις συγκρατούμενές της

Νέες αποκαλύψεις για την Έφη Κακαράντζουλα που έκανε την επίθεση με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Στην εκπομπή Live News του Νίκου Ευαγγελάτου υπήρξε ρεπορτάζ με μαρτυρίες συγκρατούμενης της κατηγορούμενης για επίθεση με βιτριόλι, Έφης Καρακατζούλα, στο οποίο ακούστηκαν αποκαλυπτικά στοιχεία για τον χαρακτήρα της κατά τη διάρκεια της προφυλάκισή της.

«Δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει. Ψυχρό βλέμμα, δολοφονικό, μας υποτιμούσε, μας σνομπάριζε. Το παρατσούκλι της στις φυλακές είναι «το βιτριόλι» και ενοχλείται όταν το ακούει γιατί αρνείται να συνειδητοποιήσει το κακό που προκάλεσε», δήλωσε η συγκρατούμενή της Βάσω Αραμπατζή ενώ πρόσθεσε:

«Φυσικά και τη φωνάζουμε βιτριόλι. Πως αλλιώς να τη λέμε; Το καλό παιδί; Η άλλη η κοπέλα πεθαίνει κάθε μέρα κι αυτή λέει τι έκανα για να είμαι εδώ μέσα!»

Μεταξύ άλλων η πρώην συγκρατούμενή της μίλησε για οργανωμένο σχέδιο όσον αφορά την ατημέλητη εμφάνισή της μπροστά στο δικαστήριο: «Οι εικόνες αυτές, με την επιμελώς άβαφη ρίζα, στις δύο εμφανίσεις της στο δικαστήριο, δεν είναι το αποτέλεσμα ενός ανθρώπου που έχει απαρνηθεί τη γυναικεία φιλαρέσκεια, αλλά ενός μελετημένου σχεδίου για την εικόνα που θα έπρεπε να έχει μπροστά στην έδρα».

Eντύπωση προκαλούν τα λεγόμενα της 42χρονης κρατούμενης για τις επισκέψεις της δράστριας με το θειικό οξύ, την περίοδο της προφυλάκισής της στη Θήβα:

«Κι ένα επισκεπτήριο μόνο είχε στη Θήβα, όσο ήμουν εγώ 10 μήνες. Ένα. Πρέπει να ήταν ο πατέρας της είπε ότι «δεν έχουμε μάτια να αντικρίσουμε τον κόσμο» κι αυτή γυρνάει και λέει «βάλε γυαλιά». Τόσο ειρωνική. Κι αλλιώς την δείχνουν. Είναι πολύ ψυχρή».

«Δηλαδή απορούσες, τη κοιτούσες “γιατί να είμαι εδώ πέρα”…”πότε θα έρθει το δικαστήριο”… αυτή νόμιζε ότι θα φύγει. Δεν το συζητάει. Δηλαδή, αυτό που λέει, το υποστηρίζει κι όλας», συμπλήρωσε η κ. Αραμπατζή.

πηγη: thecaller.gr