Επίθεση με βιτριόλι: «Άρχισα να λυγίζω» – Ραγίζει καρδιές ο αδελφός της 34χρονης

Η επίθεση στην Καλλιθέα με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα έχει σοκάρει τους πάντες, μα πιο πολύ τους δικούς της ανθρώπους.

34χρονη βιτριόλι: Οι συγγενείς και οι φίλοι της Ιωάννας που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα είναι σοκαρισμένοι και προσπαθούν να είναι κοντά στην 34χρονη που σήμερα χειρουργήθηκε. Αναμένεται να κάνει και άλλα χειρουργεία έτσι ώστε να αποκατασταθούν -όσο είναι δυνατόν- οι ζημιές που επέφερε η επίθεση με το καυστικό υγρό.

«Δεν μπορώ αυτή την κατάσταση», δηλώνει συγκλονισμένος ο αδελφός της 34χρονης που δέχθηκε τη φρικιαστική επίθεση με το βιτριόλι. Σοκαρισμένος είναι, προφανώς, και ο πατέρας της. «Σταθερή, σταθερή είναι η κατάσταση…», λέει ο αδελφός της άτυχης γυναίκας και προσθέτει «Δεν υπάρχει κάτι νεότερο». Όπως είπε στο Star η γυναίκα δεν έχει θυμηθεί κάτι παραπάνω. «Έχω δώσει την κατάθεσή μου και τώρα πάω να μπω μέσα να την δω λίγο. Έχω αρχίσει και λυγίζω και δεν μπορώ αυτή την κατάσταση», εξήγησε ο αδελφός της Ιωάννας.

Ο πατέρας της 34χρονης είπε: «Κάπως βλέπει λίγο θολά. Φαντάσου τι σόι κάψιμο έχει κάνει…Ό, τι είναι να γίνει θα γίνει. Η δουλειά ήταν να μην γίνει καθόλου. Ήταν ένα αστραπιαίο πράγμα, κλάσματα δευτερολέπτων. Κάνει κουράγιο, αλλά τι κουράγιο να κάνει».

πηγη: newsit.gr