Επίθεση με βιτριόλι: Η αποκάλυψη για γυναίκα που έτρεχε πίσω – Μίλησε ο μάρτυρας

Στις πρώτες στιγμές μετά την επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη αναφέρθηκε ιδιοκτήτης καφετέριας δίπλα από το κτίριο στο οποίο εργάζεται το θύμα.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο ιδιοκτήτης της καφετέριας περιέγραψε αρχικά την περιοχή όπου έγινε η επίθεση θέλοντας να εξηγήσει κατά πόσο ήταν εύκολο για τη δράστιδα να διαφύγει.

«Ο χώρος όπως είναι διαμορφωμένος εδώ, ο δράστης ή η δράστις είχε χώρο να φύγει γιατί τα μαγαζιά είναι κλειστά και δίπλα μας υπάρχει παρκάκι που θα μπορούσε κάλλιστα να καλυφθεί», είπε.

Όπως τόνισε επίσης, μετά την επίθεση, μάρτυρας είδε μία γυναίκα με μαύρα που ακολουθούσε την 34χρονη και φώναζε «η κοπέλα, η κοπέλα». Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας άφησε να εννοηθεί ότι η συγκεκριμένη γυναίκα μπορεί να ήθελε να αποπροσανατολίσει «για να πούμε ότι είναι μαζί ή ψάχνει για την κοπέλα και αυτή βρήκε τον τρόπο και εξαφανίστηκε», καθώς όπως εξήγησε η προσοχή όλων ήταν στραμμένη στην άτυχη κοπέλα.

Επίθεση με βιτριόλι: «Έχει καεί όλο της το πρόσωπο»

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και ο δικηγόρος της οικογένειας της νεαρής είπε ότι προς το παρόν η έρευνα για το συμβάν είναι σε εξέλιξη, ενώ η ίδια δεν είναι σε θέση να μιλήσει.

«Έχει καεί όλο της το πρόσωπο», εξήγησε ο Απόστολος Λύτρας.
Ως προς τα αίτια, πάντως, ο δικηγόρος, όπως και η οικογένεια και το ίδιο το θύμα ότι, «δεν είχε καμία διαφορά με κανέναν».

«Δεν έχω στοιχεία, αλλά όπως έγινε το συγκεκριμένο έγκλημα, παραπέμπει σε προσωπική διαφορά, όπως διαπράχθηκε φαίνεται εκδικητικό», εκτίμησε ο Α.Λύτρας και εξήγησε ότι το συγκεκριμένο αδίκημα είναι «βαριά σκοπούμενα σωματική βλάβη, που σημαίνει δέκα χρόνια κάθειρξη και με τα 3/5 της ποινής θα βγει πολύ γρήγορα έξω».

Πηγή: iefimerida.gr