Επίθεση με βιτριόλι: Ανέμελη και σε καφενείο ήταν η 35χρονη το βράδυ πριν τη σύλληψή της - Η μαρτυρία της φίλης
Www.true.gr

Επίθεση με βιτριόλι: Ανέμελη και σε καφενείο ήταν η 35χρονη το βράδυ πριν τη σύλληψή της – Η μαρτυρία της φίλης

Στην εκπομπή «Μαζί σου» του ΣΚΑΪ μίλησε φίλη της 35χρονης κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα και, όπως είπε, το βράδυ πριν τη σύλληψή της βγήκαν σε καφενείο και η 35χρονη φαινόταν ανέμελη.

«Χθες (το βράδυ πριν τη σύλληψη) ήμασταν μαζί. Εγώ την πήρα απλά τηλέφωνο και της είπα «θα πάω στο καφενείο, αν θες να έρθεις». Ήρθε αργότερα, εγώ λημουν με τα παιδιάμ ήρθε κατά τις 22:00, κάπου εκεί νομίζω, γιατί είχε πάει για περπάτημα με μία φίλη της. Ήρθε κατά τις 22:00 και κατά τις 23:30 την πήγα στο σπίτι, την άφησα από κάτω και έφυγα», ανέφερε η φίλη της 35χρονης.

«Χαζολογάγαμε. Ήμασταν με κάτι παιδιά από το χωριό και λέγαμε βλακείες. Ήταν ανέμελη», προσθέτει.

Για το αν το τελευταίο διάστημα είχε παρατηρήσει κάποια αλλαγή συμπεριφοράς από την πλευρά της 35χρονης, η φίλη της αναφέρει ότι δεν είχε παρατηρήσει τίποτα απολύτως. «Για αυτό έχω πάθει σοκ» αναφέρει χαρακτηριστικά. «Χαρά Θεού, όπως ήταν πάντα, να κάνει την πλάκα της το ένα, το άλλο, μέχρι εκεί. Δεν είχα καταλάβει τίποτα», υπογραμμίζει και προσθέτει πως η 35χρονη δεν της είχε ποτέ για κάποιον άνδρα στη ζωή της, ούτε είχε αναφέρει ποτέ την Ιωάννα.


Στη συνέχεια, η φίλη της 35χρονης αναφέρει ότι από την 20η Μαΐου που έγινε επίθεση, οι δυο τους έχουν ειδωθεί αρκετές φορές, «σίγουρα δυο, τρεις φορές την εβδομάδα».

Όσο για το αν συζήτησαν για την επίθεση με το βιτριόλι, η φίλη της κατηγορούμενης αναφέρει ότι το συζήτησαν απλά σαν γεγονός. «»Είδατε τι έγινε στην τηλεόραση;», με την κοπέλα με το βιτριόλι, αυτό. Τίποτα άλλο δεν μας είχε πει, μόνο αυτό», αναφέρει.


Μάλιστα, η φίλη της 35χρονης αναφέρει ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι η φίλη της κρύβεται πίσω από την επίθεση και ότι έχει πέσει από τα σύννεφα.

πηγη: protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr