Επίθεση με βιτριόλι: Η κατάθεση του πρώην συντρόφου της Ιωάννας - "Χωρίσαμε λίγες μέρες πριν την επίθεση"
Www.true.gr

Επίθεση με βιτριόλι: Η κατάθεση του πρώην συντρόφου της Ιωάννας – «Χωρίσαμε λίγες μέρες πριν την επίθεση»

Στους αστυνομικούς μίλησε ξανά το απόγευμα της Κυριακής η Ιωάννα για να εντοπιστεί η γυναικά που της επιτέθηκε με το βιτριόλι. Από τους πρώτους ανθρώπους που κατέθεσαν στην αστυνομία ήταν ο πρώην σύντροφος της.

Ο ίδιος περιέγραψε στις Αρχές λεπτό προς λεπτό τι έγινε ανάμεσά τους και προκάλεσε τον χωρισμό.

Η κατάθεση του πρώην συντρόφου της Ιωάννας

«Με την Ιωάννα χωρίσαμε την Παρασκευή, λίγες ημέρες πριν από την επίθεση. Την Κυριακή πήγα και μάζεψα τα πράγματά μου από το σπίτι της και έκτοκτε δεν ξαναμιλήσαμε.

Δεν είχα αντιληφθεί να κινδυνεύει από κάπου ούτε μου είχε εκφράσει κάποιο φόβο της. Περάσαμε την περίοδο της καραντίνας μαζί. Αφορμή για τον χωρισμό μας στάθηκαν κάποια πράγματα που ανακάλυψα όταν μου ζήτησε να της μεταφέρω κάποια αρχεία στον υπολογιστή της.


Διαπίστωσα ότι διατηρεί αρχείο από προηγούμενες σχέσεις της. Από αυτά που ανακάλυψα εκτιμώ ότι μπορεί να έχει κάποια σχέση με την επίθεση, πρόσωπο του στενού της περιβάλλοντος» είπε ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας.

Ο πρώην σύντροφός της Ιωάννας αναφέρθηκε σε γυναίκα από το συγγενικό της περιβάλλον της, ένα πρόσωπο που ερευνάται μέχρι και αυτή την ώρα.

Η νέα συνάντηση της 34χρονης με τους αστυνομικούς


H Ιωάννα μέσα από το νοσοκομείο προσπαθεί να θυμηθεί κάθε δευτερόλεπτο της επίθεσης. Η νέα συνάντηση που είχε το απόγευμα της Κυριακής με τους αστυνομικούς κράτησε 20 λεπτά.

Όπως είπε ο δικηγόρος της κοπέλας, Απόστολος Λύτρας, η Ιωάννα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να έχει ξεκάθαρη μνήμη.

Στο κάδρο των υπόπτων βρίσκονται τρεις γυναίκες, το πρόσωπο από το συγγενικό περιβάλλον, πρώην σύντροφος συναδέλφου της Ιωάννας και μία γυναίκα από το ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον.

Οι Αρχές έχουν ερευνήσει μέχρι στιγμής και τη διαδρομή από το βιτριόλι. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, το βιτριόλι δεν αγοράστηκε από κατάστημα. Το πιθανότερο είναι η δράστης να το έχει προμηθευτεί μέσω διαδικτύου.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr