Επίθεση Καρανίκα με βαρείς χαρακτηρισμούς στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας: «Όταν ασχολείσαι με τα πίτουρα σε...»
Www.true.gr

Επίθεση Καρανίκα με βαρείς χαρακτηρισμούς στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας: «Όταν ασχολείσαι με τα πίτουρα σε…»

Με αφορμή την εκδήλωση για τη μνήμη των θυμάτων της Marfin και τα αποκαλυπτήρια της πλακέτας από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου το μεσημέρι του Σαββάτου, ο πρώην σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού του Αλέξη Τσίπρα Νίκος Καρανίκας, σχολίασε την παρουσία της Προέδρου στην εκδήλωση με μία ανάρτησή του στο facebook.

Ο Νίκος Καρανίκας δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με βαρείς χαρακτηρισμούς, αλλά και στην ίδια την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα έγραψε:

“Όταν ασχολείσαι με τα πίτουρα σε τρώνε οι κότες.

Όταν ακολουθείς την κατάντια της θεωρητικής ομάδας της ΝΔ του Μωυσή γίνεσαι χαρακτήρας επιθεώρησης σε κακοπαιγμένη παράσταση.


Όταν τρέχετε να καλύψετε την χυδαιότητα του Μωυσή στην τυμβωρυχία για την marfin, τότε θα καταλήξετε να διχάζετε και εμείς να ακούμε ανιστόρητες δηλώσεις.

Είστε πρόεδρος της χώρας και όχι του Ημερήσιου Κήρυξ και σίγουρα δεν είστε η γελοία συμπλήρωση της θεωρητικής ομάδας των διαπλεκόμενων Jukebox.

Τι χρειάζεται για να καταλάβουμε ότι ο Μωυσής προσβάλει την νοημοσύνη και την ιστορία;


Σε πόσα Jukebox και πόσους επικοινωνιολόγος πρέπει να σκοντάψουμε για να καταλάβουμε ότι ο σημερινός πρωθυπουργός είναι εξάρτημα διαφθοράς και ανίκανος στα οικονομικά;

Με τις δηλώσεις του Μωυσή Μητσοτάκη για την Ευρώπη αλλά και για κάθε ιστορικό θέμα, καταλαβαίνουμε ότι δίχως ιδιωτική εκπαίδευση, ακόμα θα ήταν μετεξεταστέος και αν δεν είχε μπαμπά πρωθυπουργό, θα ήταν το κουτσαβάκι της Μαρίκας στην Ρηγίλλης.

Αυτά λένε οι δεξιοί που γνωρίζουν από οικογενειοκρατία και ΝΔ, αλλά ψηφίζουν για να χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι να πάει καλά η χώρα..”

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr