Επιτέλους το Παραδέχτηκε ο Βασάλος! "Όταν έγινε η Ένωση των δύο Ομάδων, η Ευριδίκη.."
Www.true.gr

Επιτέλους το Παραδέχτηκε ο Βασάλος! «Όταν έγινε η Ένωση των δύο Ομάδων, η Ευριδίκη..»

Μπορεί όλο αυτό το διάστημα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος να δηλώνουν ότι δεν υπήρχε έλξη ανάμεσά τους στο αλλά ο παίκτης έκανε την ανατροπή.

Σε συνέντευξή του αποκάλυψη ότι μόλις έγινε η ένωση των δύο ομάδων και την είδε περιποιημένη και με μακιγιάζ του έκανε κλικ.

Ισχύει ότι στην αρχή της γνωριμίας σας με την Ευρυδίκη δεν συμπαθούσατε ο ένας τον άλλον;

Ναι, αυτό είναι αλήθεια. Ήμουν αδιάφορος για την Ευρυδίκη και δεν τη συμπαθούσα, γιατί έβγαζε ανταγωνισμό στο Survivor. Όταν έγινε η ένωση των δύο ομάδων στο μεγάλο πάρτι και γνωριστήκαμε καλύτερα, είχαμε φύγει όλοι από την ανταγωνιστική διάθεση, καθώς δεν υπήρχαν αγώνες, πλυθήκαμε κιόλας, και η Ευρυδίκη, θυμάμαι, έγινε μια κούκλα (γελάει). Κάτι μου έκανε κλικ για εκείνη. Η Ευρυδίκη γενικά είναι ένα άτομο δοτικό, είναι πάντα εκεί, είναι αληθινή, ως φίλη είναι εξαιρετική και αυτό μου άρεσε περισσότερο το διάστημα που κάναμε παρέα.

Είναι τόσο «μαγκάκι» όσο φαίνεται;

Ναι, και μάλιστα ότι είναι να σου πει θα σου το πει. Δεν είναι άτομο που θα προσέξει την εικόνα του, ή θα κρύψει λόγια, ή δεν θα πει κάτι που θέλει, θα σου το πει, κι ας μη σου αρέσει.Έχει το πάνω χέρι και στη σχέση σας;

Δεν έχει κάποιος από τους δύο το πάνω χέρι. Όλα τα πράγματα και οι αποφάσεις λαμβάνονται από κοινού. Υποχωρήσεις κάνουμε και οι δύο.

Σου αρέσει να σε προσέχει;

Σε κάθε άντρα αρέσει να τον προσέχει η σύντροφός του, δεν νομίζω να υπάρχει άντρας που δεν θέλει, ειδικά εμείς οι Έλληνες, που είμαστε και λίγο ανατολίτες.Εσύ, ως σύντροφος, είσαι περιποιητικός;

Αυτό θα σου το πει η Ευρυδίκη. Όταν είμαι σε μια σχέση, θέλω να περνάει καλά η κοπέλα μου και να είμαστε ωραία μαζί. Εννοείται πως την προσέχω και θέλω να είναι καλά και να περνάει καλά μαζί μου.

ΠΗΓΗ: .gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr